שאלה לפרופ' אלי הרשקוביץ

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' אלי הרשקוביץ
    שאלה
    14/05/2012

נכון כאשר יש שערות בבטן ובפנים אצל בנים כבר בקושי גדלים?נכון מוסיפים עוד 1-2 ס"מ?
    אני מדבר כאשר יש פס שערות שעולה מהמפשעה אל הטבור(לא הרבה שערות בכלל) ובפנים יש שפם ושיעור בלחיים ומעט בסנטר...נכון מוסיפים ממש עוד מעט סנטימטרים אם בכלל?בין גיל 16 ל18 בכמה בנים גדלים?0.5 ס"מ?1 ס"מ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' אלי הרשקוביץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' אלי הרשקוביץ - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    21/05/2012

ההנחה שלך אינה נכונה.
    לפי התאור שאת נתארת יש עוד פוטנציאל גדילה שלהערכתו המדויקת יותר צריך לדעת את גיל העצמות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אתן קצת יותר פירוט ואולי זה

שאלה
    21/05/2012

בהסתכלות מרחוק - רואים פס שערות שעולה מכיוון המפשעה לכיוון הטבור.אין שערות מעבר לכך בבטן ואין שערות בחזה.אזור המפשעה שעיר מאוד והשיער מפושט שם ומגיע לירכיים.
    בפנים יש זיפים ויש שפם(לראשונה גילחתי שפם לפני שנה ו5 חודשים אם זה עוזר במשהו).יש שערות בלחיים,בסנטר ועכשיו מתחילות לצאת שערות בגרון.
    קפיצה לגובה התרחשה בין גיל 14 ל15 כאשר ההאטה בגדילה הופיע בגיל 15 וחודשיים....מאז קצב הגדילה יחסית איטי ומאז גיל 15 וחודשיים ועד עכשיו גבהתי 2-5.3 ס"מ....עכשיו הגיל שלי הוא 15 ו11 חודשים.
    עכשיו אתה חושב שההנחה שלי לא נכונה?לדעתך גיל העצמות יכול להיות שונה?אני יכול להוסיף עוד יותר מ4 ס"מ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טעות:

שאלה
    21/05/2012

אין שערות בגרון,השערות זה בחלק האחורי של הסנטר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טעות: - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    23/05/2012

תצטרכי לחכות ולראות. ילדים (והוריהם) אינם צריכים לדעת את העתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו