מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- שיעור בפניםדניאל27/06/2012
הי, ביתי אוטוטו בת 5 , עולה לגן חובה בשנת הלימודים הבאה.
יש לה פלומת שיער כהה מאוד בשפם ובמצח, גוון עורה בהיר
אני חוששת שילדים יתחילו להעיר לה או לצחוק עליה (מניסיוני האישי בתור ילדה)...
כאשר ביתי היתה בת שנה וחודשיים ביצענו תבחין (לא זוכרת שם -משהו עם אותיות HCTH -לא בטוחה )בבי"ח שניידר לאחר הפניה של אנדוקרינולוג- הבדיקה היתה תקינה.
רופא עור בעבר ייעץ לי על משחת VANICA מגיל 12
מעבר לזה , השאירו אותנו באותו המצב
ואני באמת רוצה להסיר לילדה את השפם למניעת פגיעה בביטחון העצמי שלה...
***השאלה לגבי השפם : האם ניתן למרוט בשעווה לעור פנים?
או האם תכשירים להבהרת שיער הפנים יכול להתאים לה? האם יש חברות מסויימות שמבהירות שיער גם לעור פנים של ילדות ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור בפנים - תגובה
פרופ` זאב הוכברג27/06/2012אין לנו יידע בנושאי קוסמטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת
דניאל28/06/2012האם תשובתך אומרת שאין מניעה למעשה להשתמש בתכשירים אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת - תגובה
פרופ` זאב הוכברג28/06/2012אני לא יודע כלום על קוסמטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)