חזה קטן

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• חזה קטן
    ש
    25/08/2012

שלום,
    אני בת 17.5 גובהי הוא 150- 151 ואני שוקלת 40 ק"ג, לפעמים אני מצליחה להגיע ל 41 ק"ג אבל חוזרת מהר מאוד ל 40.5 ק"ג פחות או יותר (לא כתוצאה מפעילות גופנית).
    קיבלתי מחזור בגיל 15.8, בתחילה הוא לא היה סדיר בכלל והייתי מקבלת פעם בכמה חודשים וכרגע אני מקבלת כל חודש אך לא בתאריך מדוייק.
    מידת החזייה שלי היא A75 וכאן הבעיה העיקרית, החזה הקטן. לאמא שלי שקיבלה מחזור בגיל 13 יש חזה בגודל נורמלי (קאפ C) וכמו כן, לאחותי שקיבלה מחזור בגיל דומה לשלי יש חזה גדול (קאפ D).
    יש אפשרות שהחזה שלי עוד יגדל? זה קצת מוזר שאני עם קאפ A בעוד אימי ואחותי התברכו בחזה גדול. אני יודעת שיש קשר לזה שאני רזה, כולם אומרים לי שאני ממש רזה אבל דווקא אני חושבת שהמשקל שלי תואם לגובה, האם אני צריכה להשמין? והרזון לא נובע כיוון שאני אוכלת קצת, אני אוכלת בכמויות סבירות+ אבל לא מצליחה להשמין, עשיתי לפני מס' שנים בדיקות של בלוטת התריס ויצא תקין.
    תודה מראש ושבוע טוב. :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזה קטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזה קטן - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    27/08/2012

קשה לענות מבלי לראות גם את מבנה החזה.
    ייתכן ולמשקל הגוף הנמוך מאד יש השפעה וייתכן שאת פשוט לא בשלה מספיק מבחינה הורמונלית. החזה ממשיך לגדול גם אחרי קבלת המחזור שאצלך הופיע רק לפני קצת יותר משנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו