אני נורא נמוך יחסית לגנים שלי, מה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• אני נורא נמוך יחסית לגנים שלי, מה
    גדילה
    26/08/2012

לעשות?
    אני בן 16 וחודשיים וגובהי בשעות הערב בסביבות ה-172(171.8-171.9),אולם במהלך היום הוא בערך 172.2-172.5 ובבוקר הוא 173.5.בחודשיים האחרונים גבהתי בכ5 מ"מ.גובה האב 1.81, גובה האם 1.63. הנושא נורא מדכא אותי...למה הגביהה כל כך איטית?למה ילדים עם הורים נמוכים יותר גובהים יותר?יש לי בעיה אולי?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני נורא נמוך יחסית לגנים שלי, מה - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    27/08/2012

הגובה הגנטי של הוא 1.78 (טווח בין 1.68 ל 1.88 ) כך שגובהך הנוכחי תואם בהחלט לגנים. ייתכן גם שעוד לא סיימת לגדול, תלוי מה גיל העצמות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גדילה
    29/08/2012

לפני שנה וחודש, בהיותי בן 15 וחודש, הלכתי לרופא ודיברתי איתו על הגדילה ועל ההתפתחות.הוא אמר שהוא יכול להעריך מה מידת ההתפתחות לפי נפח נוזל האשכים.הוא בדק לי את האשכים ואמר:"אתה נמצא באמצע ההתבגרות,אפילו מעט לפני".מה זה אומר לגביי היום(16 וחודשיים)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    30/08/2012

חכה בסבלנות ותראה. אין צורך לדעת בגיל 16 מה יהיה בעוד 4 שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל הרי אתם יכולים לדעת עוד כמה נשא

גדילה
    31/08/2012

ר לגדול.זאת העבודה שלכם.לפני שנה הייתי 1.69, כיום 1.72(3 ס"מ בדיוק בשנה האחרונה).כמה נשאר לגבוה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו