בעית גדילה לילד בן 15.7

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• בעית גדילה לילד בן 15.7
    אביבית
    14/09/2012

הבן שלי בן 15 ושבע חודש גובהו כיום 1.62 (חשוב לציין שהילד תמיד היה בנורמות עקומות הגדילה) לאחרונה הילד מוטרד מגובהו ולכן ביצענו צילום כף יד שמאל, בצילום ראו כי העצמות מתאימות לגיל 17 שנים, אני לא יודעת כיצד לבשר לילד את התשובה?
    על פי הפורומים אני מבינה שהתשובה לא טובה אבל אני עדיין לא יודעת עד כמה ומה זה אומר,
    האם יש טיפול? האם יש עוד אפשרות גדילה? אשמח לתגובתך המהירה תודה אביבית.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית גדילה לילד בן 15.7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית גדילה לילד בן 15.7 - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    14/09/2012

הוא יגדל עוד מעט מאוד. יש לו גובה נורמלי, וצריך להסביר לו את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעית גדילה

אביבית
    16/09/2012

ראשית המון תודה על תשובתך ,אך האם ניתן לקבוע כמה זמן עוד נותר לגדילה ? בהתחשב בעובדה שרופאת משפחה אמרה לנו תמיד שאין מה לדאוג כי בנים גדלים עד גיל 21 האם נותרו לו 4 שנים בשל העובדה כי גיל עצמות מתאים לגיל 17? האם ישנו קשר לגיל מבוגר יותר מהגיל הכרונולוגי בשל העובדה שהילד יחסית מפןתח לגילו {מבנה רחב ושרירים}?האם נית לדעת ע"פ צילום זה אם לןחיות גדילה עדין פתוחות?סגורות?האם ישנם מצבים בהם פיענוח ממכון רנטגן מוטעה ? אני ממש רוצה להאחז בכל סיכוי שיש על מנת לתת לילד עוד כמה סנטמיטרים ,יש מה לעשות ? שמעתי שיש גם בדיקות דם שעושים ? ממתינה לתשובתך שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעית גדילה - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    26/09/2012

חכו ותראו. לא תריך לדעת את העתיד.
    הכל נורמלי כך שאין מדובר בטיפולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו