דחוף דחוף מצב קשה!!!

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף מצב קשה!!!
    חיים
    14/10/2012

שלום בגלל שאני חושש שהפין שלי קטן הלכתי לרופאת המשפחה כדי שתבדוק אותי האם הוא באמת קטן ברגע שהראיתי לה את הפין שמתי לב שהוא יותר קטן מהרגילה כאילו הוא היה כמו של תינוק 3 סנטימטר וברגיל הוא בערך 7 סנטימטר במצב רפוי והיא אמרה לי שהיא חושבת שהוא תקין אבל יענו רמזה לי שהוא קטן אני בן 17 עוד מעט בבשה מה אפשר לעשות ? האם ניתוח כדאי אני באמת שוקל תרעיון ואיפה? ואם חסר לי טוסטורון וייתנו לי בגיל הזה זה יעזור? בבקשה מצב נפשי קשה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף מצב קשה!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף מצב קשה!!! - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    15/10/2012

אם הרופאה חושבת שהפין קטן היא אינה צריכה לרמוז לך אלא להפנותך להמשך ברור ובדיקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא הפנתה

חיים
    15/10/2012

היא הפנתה כי אני ביקשתי לא כי היא רצתה ודרך אגב במצב זקפה הפין שלי 13 סמ האם זה תקין כי כשהוא רפוי הוא נראה כמו של ילד וגם אם אני יילך לבדיקה ונגיד יראו שמשו חסר לי מה אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהיה רגוע

מורי
    18/10/2012

הממוצע אני חושב הוא 14.5 וכמו שיש אנשים שגובהם מעל הממוצע ואנשים נמוכים, וכמו שיש בנות עם חזה גדול יותר וקטן יותר, ככה זה גם עם הפין.

אתה יכול לעשות כל מה שעושים עם פין באורך 13 ס"מ, זה תלוי מאוד גם בצורת המדידה.

היום יש נטייה לקיים יחסי מין בגיל מאוד מוקדם (מוקדם מדי!) אין מה למהר עם זה, לאחר שתקבל קצת ניסיון מיני אני מניח שראה את הדברים אחרת.

חוץ מזה: תמיד הפין נראה קטן מלמעלה, כשמסתכלים בשירותים (כולם מסתכלים בשלב כלשהו בחיים) אז פינים אחרים נראים גדולים יותר. זה אפקט הדשא של השכן. נסה להסתכל מהצד באמצעות מראה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהיה רגוע - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    19/10/2012

לפי המידות שנתת הכל בסדר אצלך. אין צורך ברופאים או טיפולים. הרבה גברים חושבים שהפין שלהם קטן. זה קומפלקס ידוע אצל גברים, שאינו דורש טיפול.
    הגודל הקובע הוא זה בזקפה, ואצלך הכל בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו