גדילה אצל ילדה בת 9

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• גדילה אצל ילדה בת 9
    ליאור
    23/10/2012

שלום
    בתי בת 9 שנים ו-11 חודשים. שוקלת 21 ק"ג וגובהה 126 ס"מ. תמיד היא הייתה באחוזון 3 ואף מטה ממנו (עוד בהיותה תינוקת). גובהי 157 וגובה בעלי 172.
    לפני שנה וחצי עשינו לה צילום כף יד לגיל עצמות ויצא תקין לפי רופא הילדים
    התשובה: גיל העצמות מתאים ל-7 שנים ו -10 חודשים, הגיל הכרונולוגי : 8 שנים ו-9 חודשים, סטיית תקן: 8.8 חודשים, נמצא בטווח של פחות מ-1.5 סטיות תקן מהממוצע.
    בדיקות דם כלליות שביצענו לפני חודשיים גם תקינות.
    יש לציין שהשנה אנו מרגישים שהיא החלה לגבוה בקצב מהיר יותר מאשר בשנים הקודמות.
    האם לדעתך יש להמשיך בבירור רפואי או שניתן לחכות עוד שנה שנתיים ולראות אם היא ממשיכה לגבוה בקצב יפה?

תודה רבה מראש והמשך יום טוב.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גדילה אצל ילדה בת 9

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גדילה אצל ילדה בת 9 - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    25/10/2012

נשמע שהכל בסדר. קצת לפני התחלת ההתבגרות מופיעה האצה בגדילה, והיא בהחלט בגיל מתאים לזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפתחות מינית בילדה בת 9

לילך
    24/01/2013

שלום רב יש לי ילדה בת 9 , לאחרונה שמתי לב לניצני שיער בערווה ולריח בבית השחי . היינו אצל אנדוקרינולוג לפני כחצי שנה שבדק ואמר שהכל בגדר הנורמה צילום כף היד היה מתאים לגיל .

מה עושים ? אני קיבלתי וסת ראשונה בגיל 15.5 . מלחיץ אותי לחשוב על ילדה כזו קטנה שמתפתחת כל כך מהר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו