מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- הפסקת מתן דיקפפטיל לילדה בת 9.5אמא מודאגת26/10/2012
שלום,
ילדתי התחילה לקבל הזרקת דיקפפטיל מגיל 9 כל 4 שבועות לאחר מעקב בשניידר (כשהתחיל להציק לה בצד אחד של החזה והתחיל ניצן אחד של שד ללא התפתחות נוספת וגיל העצמות היה גדול )גובהה היום 1.33
השאלה שלי היא האם מבחינת גובהה הזריקה לא תפגע בצמיחה שלה כי הבנתי שיש האטה בגובה בתקופת מתן הזריקה ?
אם גיל העצמות גדל בתקופת הזריקה ויש האטה בצמיחה בגלל הזריקה
אז לא ישאר לה זמן לגבוהה?
לא איכפת לי שתקבל מוקדם רק שזה לא יפגע לה בגובה הפוטנציאלי שלה ,
אם הפסיק את מתן הזריקה עדיין זה אפשרי ? כי הבנתי שאם מתחילים אי אפשר להפסיק ואם הפסיק אז היא מהר תקבל מחזור מה שלא היה קורה אם לא היתה מקבלת את הזריקה זה נכון ?
אני מתחילה לחשוב שעשיתי טעות חמורה שהתחלתי טיפול......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת מתן דיקפפטיל לילדה בת 9.5 - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ30/10/2012עלייך לשוחח עם הרופאה בשניידר אודות מטרות הטיפול.
אם ההתבגרות המינית החלה אחרי גיל 6 שנים אזי הטיפול בזריקה בדרך כלל אינו משפר את הגובה הסופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)