מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- שיעור - בת שנה ושבעה חדשיםהדר04/03/2008
בתי, בת שנה ושבעה חדשים, נולדה מאוד שעירה (גב, זרועות, מצח, פנים, ואפילו בצידי הבטן יש פלומת שיער) בנוסף, השדיים שלה מעט מוגדלים. בעקבות בעיה של נשירת שיער פניתי לרופא עור שמצא שהכל תקין בעניין הנשירה אך בשיא טפשותי לא שאלתי לגבי השיעור.
אנו מתגוררים בארה"ב והרופא שלח אותנו לבדיקת דם. אני מתתלבטת אם לעשות כיוון שזה דרך הוריד (אם אני לא טועה) ולא רוצה להכאיב עד שאהיה משוכנעת שאכן צריך לעשות.
היום הבחנתי באור כי יש פלומת שיער על הפות (הפלומה יחסית בהירה ולולא היה אור חזק לא הייתי מבחינה.
האם לאור התיאור הנ"ל נראה לך שכדאי לערוך בדיקה הורמונלית??? האם לחזור שוב לרופא עור
רק לציין שאני שעירה וכך גם שני בניי (למרות שאת המחזור החדשי קיבלתי בגיל 12).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שעור כללי
פרופ' אלי הרשקוביץ04/03/2008מהתאור שלך, נראה שמדובר ביתר שעור כללי ולא על רקע עודף הורמוני מין זכריים.
הבדיקה ההורמונלית שצפויה לדעתי להיות תקינה רק תאשר זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלות, בבקשה
הדר05/03/2008מהם הסימנים לשיעור על רקע הורמונלי, האם זה ניתן לטיפול בגיל צעיר?
האם אתה חושה שכדאי לערוך את הבדיקה ההורמונלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיעור "מיני"
פרופ' אלי הרשקוביץ06/03/2008שעור על רקע יתר הורמוני מין זכריים מופיע בפנים (אזור השפם והזקן), בית השחי, גב עליון, ירכיים, ואזור קו האמצע בבטן מהאגן עד הטבור. השיער בערווה מופיע על השפתיים "הגדולות " של הנרתיק, נוטה לגדול להשחיר ולהסתלסל. בנוסף מופיעים לעיתים גם פצעי בגרות (אקנה וריח זיעה).
במקרים חמורים יש האצת גדילה והגדלת הדגדגן.
חשד לשיעור על רקע הורמונלי בגיל צעיר מחייב ברור הכולל קביעת רמות הורמוני מין זכריים ואבחון הסיבה להופעתם. האבחון כולל לעיתים תבחינים הורמונליים והדמייה
עלייך לשוחח עם הרופא אודות החשד לגבי בתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)