מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- הורמון גדילה או תרופה שמוסיפה גובהמיכל24/01/2013
שלום,
הבן שלי בן 3 ו- 8 חודשים, מאוד נמוך יחסית לבני גילו ולילדים בגן שלו שהם בני גילו ופחות ממנו. הוא באחוזון 10 ובדיקת גף היד תקינה. מה שמפריע לי בעיקר שהוא נמוך בראש מכל הילדים, זה לא שיש עוד כמה ילדים בגובה שלו. כל מי שסביבו (אנחנו גרים בשכונה יחסית קטנה) הרבה יותר גבוה ממנו. אני ובעלי לא גבוהים (אני 1.57 ובעלי 1.75) למרות שבמשפחה שלי ושלו יש גבוהים, סבא שלי למשל מצד אמא שלי היה מעל 1.9... אני מבינה שזה גם גנטיקה ומאוד קשה לי שכולם קוראים לו קטן וכבר מגיל כזה אני רואה שזה מפריע לו ולא רוצה שיפתח חוסר בטחון וזה יפגע בו חברתית. אני מבינה ממה שקראתי שכן יש פתרונות לעזור לילדים כאלה ולמרות שיש כאלה שהם נגד, לדעתי יותר חשובים חיי החברה של הילד שלי והבטחון שלו, מאוד חשוב לי שהוא יהיה ילד ממוצע. זה ממש מדיר שינה מעיניי ומפריע לי ברמות גבוהות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמון גדילה או תרופה שמוסיפה גובה - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ28/01/2013גובה באחוזון 10 הוא גובה תקין ותואם גם את אחוזון טווח גובה המטרה שלו.
אין צורך ולא מקובל לטפל בגובה כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההביטחון של הילד שלך לא בגובה שלו
רננה05/02/2013תסתכלי מסביב, הילדים המאושרים הם המושלמים?
אין ילדים נמוכים מאושרים?
כל הנמוכים סובלים?
ממש ממש לא!
ילדים מטיבעם מאושרים ואופטימיים.
הם קולטים מה ההורים משדרים להם ואם נמין ביכולת שלהם להיות מאושרים בחלקם - הם יהיו! ברגע שהורים משדרים שצריך להיות בעיה עם משהו הילד מרגיש ומתחיל לפתח חולשה לזה.
אני הייתי נמוכה ומאושרת, גם בעלי וגם ילדיי.
העירו לי על זה, גם לילדים שלי העירו והם תמיד הרגישו שמחים על כל שהם לא הכי גבוהים שצריכים ללכת לסוף ולהיות אחרונים...תמיד אמרו שעדיף להיות נמוכים מידי מגבוהים מידי.
זה עבר להם ליד האוזן.
תחזקי את הילד שלך בדברים שהוא טוב בהם, תעודדי אותו לאהוב את מי שהוא ומה שיש בתוכו.
תעשי את כל הבירורים אם את חושבת לנכון, בלי לערב אותו בדאגה שלך.
כדי שהוא יגדל עם ביטחון.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל06/02/2013תודה רבה על העידוד. זה באמת לא היה מפריע לי אם הוא היה ממוצע. גם בעלי ממוצע למרות שרוב חבריו 1.9 הוא ממש עם בטחון ומעולם לא הפריע לו. הוא 1.75 שזה ממש בסדר. אני רואה את בני יחסית לילדים שסביבו וזה מפריע לי גם בגלל שאני נמוכה, אבל אני אישה ואני רואה איך מתייחסים לנמוכים. אני רק אומרת שאם אפשר לשפר, צריך לתת את האופציה. זה נותן בטחון. אני מעולם לא מעבירה לילדיי את זה. הם מאושרים ומקסימים והכי חשוב שיהיו בריאים. תודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)