בעיות גדילה...

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• בעיות גדילה...
    גדילה
    02/02/2013

שלום רב....אני יורד באחוזוני הגדילה שלי...
    זה מתחיל ככה..בגיל 12 הייתי על אחוזון 35..אחרי זה ירדתי באחוזונים ובגיל 14 הייתי כבר באחוזון 20! בין 14 ל15 גבהתי הרבה ובגיל 15 עליתי לאחוזון 40..בגיל 15 וחצי עליתי לאחוזון 42..אולם מאז החלה ירידה משמעותית באחוזון וכיום גיל 16 ושבעה חודשים אני אחוזון 35 ומטה.אני בסה"כ 172.7 ואין ממש גדילה(ב4 חודשים גבהתי 5 מ"מ)...גובה האב 181 והאם 163. יש בעיית גדילה נכון?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות גדילה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות גדילה... - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    04/02/2013

לא נראה שקיימת בעיית גדילה גובהך הנוכחי שקרוב לוודאי אינו הגובה הסופי נופל בהחלט בטווח הגובה הגנטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מכיר מישהו שאינו מסתדר עם

אחוזון
    05/02/2013

הגובה הגנטי של ההורים והמשפחה...בחיים למשל לא ראיתי אבא שהוא 1.80 ושבנו יהיה 1.64-1.65...לא שמעתי על מישהו שהגנטיקה מעידה על גובה של 1.75-1.80, והוא יצא פחות מ10 ס"מ מזה...! יש דברים כאלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מכיר מישהו שאינו מסתדר עם - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    07/02/2013

יש רבים. אין לך בעיית גדילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בין גיל 12 ל14 ירדתי ב15 אחוזונים,

גדילה
    08/02/2013

בין 14 ל15 עליתי ב19 אחוזונים, בין 15 ל15 וחצי עליתי בעוד 3 אחוזונים, ובין 15 וחצי ל16 וחצי ירדתי ב7 אחוזונים!!!מה הולך כאן?זה לא נקרא בעיית גדילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בינתיים ממשיכה ירידה באחוזונים, לפי

גדילה
    08/02/2013

הקצב הזה נראה שבגיל 17 אני אהיה באחוזון 31.
    מה גרם לירידה כל כך גדולה באחוזונים?למה אני בודק את הגובה כל חודש, והוא נשאר אותו דבר?אבא שלי גבוה אבל אני לא גובה...התפתחתי יחסית מאוחר ובכל זאת אינני גובה..זה מתסכל נורא כל הזמן לבדוק ולראות שאני באותו גובה בדיוק!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו