מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- בעיות גדילה...גדילה02/02/2013
שלום רב....אני יורד באחוזוני הגדילה שלי...
זה מתחיל ככה..בגיל 12 הייתי על אחוזון 35..אחרי זה ירדתי באחוזונים ובגיל 14 הייתי כבר באחוזון 20! בין 14 ל15 גבהתי הרבה ובגיל 15 עליתי לאחוזון 40..בגיל 15 וחצי עליתי לאחוזון 42..אולם מאז החלה ירידה משמעותית באחוזון וכיום גיל 16 ושבעה חודשים אני אחוזון 35 ומטה.אני בסה"כ 172.7 ואין ממש גדילה(ב4 חודשים גבהתי 5 מ"מ)...גובה האב 181 והאם 163. יש בעיית גדילה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיות גדילה... - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ04/02/2013לא נראה שקיימת בעיית גדילה גובהך הנוכחי שקרוב לוודאי אינו הגובה הסופי נופל בהחלט בטווח הגובה הגנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מכיר מישהו שאינו מסתדר עם
אחוזון05/02/2013הגובה הגנטי של ההורים והמשפחה...בחיים למשל לא ראיתי אבא שהוא 1.80 ושבנו יהיה 1.64-1.65...לא שמעתי על מישהו שהגנטיקה מעידה על גובה של 1.75-1.80, והוא יצא פחות מ10 ס"מ מזה...! יש דברים כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מכיר מישהו שאינו מסתדר עם - תגובה
פרופ` זאב הוכברג07/02/2013יש רבים. אין לך בעיית גדילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבין גיל 12 ל14 ירדתי ב15 אחוזונים,
גדילה08/02/2013בין 14 ל15 עליתי ב19 אחוזונים, בין 15 ל15 וחצי עליתי בעוד 3 אחוזונים, ובין 15 וחצי ל16 וחצי ירדתי ב7 אחוזונים!!!מה הולך כאן?זה לא נקרא בעיית גדילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבינתיים ממשיכה ירידה באחוזונים, לפי
גדילה08/02/2013הקצב הזה נראה שבגיל 17 אני אהיה באחוזון 31.
מה גרם לירידה כל כך גדולה באחוזונים?למה אני בודק את הגובה כל חודש, והוא נשאר אותו דבר?אבא שלי גבוה אבל אני לא גובה...התפתחתי יחסית מאוחר ובכל זאת אינני גובה..זה מתסכל נורא כל הזמן לבדוק ולראות שאני באותו גובה בדיוק!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)