מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- התפתחות מוקדמתגלית02/06/2013
ביתי עוד כחודש בת שבע,לפני כארבע חודשים היא התלוננה על כאבים בשדיים והבחנתי שהשדיים שלה גדלו, פנינו לשתי אנדוקרינולוגיות אחת מהקופה ואחת פרטית הן אמרו שיש באמת ניצני שדים אמתיים ,עשינו את כל הבדיקות צילום כף היד ,אולטרוסנד שחלות , בדיקות דם וטסט והכל יצא תקין, ביתי סובלת מעודף משקל קל היא 1.20 מטר ושוקלת 26 ק"ג, אני קבלתי מחזור בגיל 11 אך הרופאות טענו שזה לא ממש מוקדם שתיהן אמרו להמתין ושיכול להיות שזה יעצר, אין סימני מין נוספים, אני מאוד לחוצה ואם צריך זריקות אני מעדיפה כבר להתחיל, מה דעתכם? האם להמתין? מה הסבירות שזה יעצר? האם ללכת לעוד חוו"ד?
תודה מראש
גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התפתחות מוקדמת - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ03/06/2013בהנחה שבתך סובלת מהתפתחות מינית מוקדמת מרכזית (מהלך תקין אך מוקדם), השיקול לטיפול הוא אינדיבידואלי ותלוי במספר משתנים כולל קצב התקדמות סימני המין, תחושת הילדה בחברה והסיכוי לפגיעה בגובה.
לא ברור לי ממכתבך מהן התוצאות "התקינות" האם גיל העצמות מתקדם ובכמה ? האם בוצע MRI מח.
פני ליעוץ חוזר אצל הרופאה שטיפלה בה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גלית03/06/2013גיל העצמאות תאם את גילה ,היא היתה בת 6 ושמונה חודשיים וגיל העצמאות בצילום יצא 6 ועשרה חודשיים ואמרו לי שזה תקין, mri עדיין לא הפנו אותי לעשות
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ03/06/2013כשגיל העצמות תואם לגיל הכרנולוגי אזי טיפול לעצירת ההתבגרות המינית אינו משפר את הגובה. נשארים כמובן השיקולים האחרים שפורטו מקודם.
יש לבצע MRI ןלהמשיך מעקב. ההחלטות עשויות להשתנות בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)