מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- שאלה חשובהמור11/06/2013
שלום.
אמנם אני בת 22 אבל יש לי רק שאלת התייעצות.
לפני שאני פונה לרופא שמתעסק באנדוקרינולוגיה רציתי להתייעץ.
אני בחורה בת 22 , מגיל 16 אני כבר זוכרת כי צמחו לי שערות במקומות שלא אמורים לצמוח אצל אישה.
מסביב לפטמות ובפנים.
כשהייתי בת 16 אמא שלי לקחה אותי לרופא לא זוכרת איזה (לכן אני מתייעצת) והוא עשה לי בדיקות וגילה כי יש הורמונים זכריים יותר משל נקבה ולכן יש את השיעור במקומות שלא צריכים להיות.
לפי מיטב זכרוני הוא הציע לאמא שלי שאני אתחיל לקחת גלולות לסידור ההורמונים אך היא פחדה כי הייתי צעירה מדי.
רציתי לדעת האם פנייה לאנדוקרינולוג/ית , זה הרופא הנכון שצריך לפנות אליו?
אני גם רוצה לקחת גלולות לקיום יחסי מין ולא פניתי לרופאת נשים , מכיוון שהיא לא עוסקת בהורמונים ולא רציתי לקבל גלולות שיעשו לי גרוע יותר.
האם גם האנדוקרינולוג יוכל לתת לי מרשם לגלולות שגם יטפלו בשיעור וגם בשביל יחסי מין?
אודה לתשובתך
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` זאב הוכברג14/06/2013הכתובת שלך היא באמת אנדוקרינולוג - לשתי הבעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)