צילום כף יד

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• צילום כף יד
    מלי
    17/09/2013

ביתי בת 7.6 ועשיתי לה צילום כף יד שמאל , יצא שגיל העצמות הינו 5.5. מה פשר הפער הזה? האם יש לב בעיית גדילה? האם זה דורש בדיקות כלשהן? ראוי לציין שהיא תמיד היתה בממוצע באחוזונים וגם היום מבחינה פיזית( גובה ומשקל) היא נראית כמו רוב בני גילה. שמתי לב שבשלוש השנים האחרונות היא לא עלתה משמעותית במידת הנעליים אבל ייחסתי את זה לעובדה שרגלי קטנה. מה אני צריכה לעשות?
    גם ביתי השניה בת 5.1 עשתה צילום ויצא שגיל העצמות הינו 4.5, זה נראה לי סביר יותר, האם זה בסדר?( ביתי נולדה קטנה 2.530 ותמיד היתה קטנה באחוזונים.)
    שתיהן נראות כמו שאר חבריהן ולא מתלוננות על שום דבר, הצילום נעשה עקב נשירת שיניים מוקדם בגיל חמש אצל הקטנה בין השתיים.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום כף יד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום כף יד - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    20/09/2013

בפורום זה אני מסביר פעם אחר פעם שלבדיקות כגון צלומים ובדיקות דם יש משמעות רק בהקשר של בדיקת הילד. רק הרופא שבדק את הילד, מכיר את ההיסטוריה שלו ואת הגדילה שלו יכול לפענח את הבדיקות. המומחים בשטח זה הם אנדוקרינולוגים לילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו