גדילת עובר

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• גדילת עובר
    גלית
    22/09/2013

שלום רב,
    אני נמוכה וגם אמי (1.45). בעלי ממוצע נמוך (1.71). בני הראשון היה באחוזון 15% בערך בגובה בשנה הראשונה והחל להאט. בבדיקה האחרונה בגיל שנתיים וחצי, היה בערך באחוזון 5.
    אני בהריון שבוע 37. בהערכות המשקל של השבועות האחרונים יש פערים מוזרים. ראשית גודל הראש גדול בין שבועיים לשלושה מגיל ההריון. יש היסטוריה של ראש גדול במשפחה, אך אפילו הבן הבכור שלי שהראש שלו גדול יחסית, בהערכות המשקל לא היה כזה פער.
    עצם הירך קצרה בשבועות האחרונים בין שבועיים לשלושה מגיל ההריון.
    המשקל שלו גדול יחסית בהערכה האחרונה (יתכן שניתן לייחס לסכרת, למרות שתוצאותיי בבדיקות גבוליות, אך תקינות).
    אציין שבדיקת מי השפיר לתסמונת דאון נמצאה תקינה (MOM 1.2).
    האם ניתן להסיק מזה משהו על גמדות? או שזה יכול להיות קטן אבל נורמלי? אציין שאין גנטיקה של גמדות במשפחה, רק גובה נמוך שלי ושל
    אימי.
    בברכה,

גלית

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גדילת עובר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד כמה פרטים

נועה
    23/09/2013

גם עצמות הזרוע נמצאו קצרות ב - 3 ש' לערך, בבדיקה אחת שנעשתה. מצד שני, היו פערים בין בדיקות לגבי המדד של הירך, אשר נבדק בכל הבדיקות.
    בנוסף, נמצא לו מים באשכים, האם זה עשוי להיות שייך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ופרט אחרון - סליחה!

נועה
    23/09/2013

אני עתידה ללדת בניתוח קיסרי בשבוע 38+3. האם גובהו הוא אינדיקציה נגד, כדי שלא יהיה כפג? יש לציין שמשקלו גדול מאוד בהערכת המשקל האחרונה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ופרט אחרון - סליחה! - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    30/09/2013

ראשית אוכל להרגיעך שבנך שייולד בשבוע 38 לא יהיה פג .שבוע 38
    לגבי שאר הממצאים כדאי להמתין לאחר הלידה ואז לבדוק את התינוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו