מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- גדילת עוברגלית22/09/2013
שלום רב,
אני נמוכה וגם אמי (1.45). בעלי ממוצע נמוך (1.71). בני הראשון היה באחוזון 15% בערך בגובה בשנה הראשונה והחל להאט. בבדיקה האחרונה בגיל שנתיים וחצי, היה בערך באחוזון 5.
אני בהריון שבוע 37. בהערכות המשקל של השבועות האחרונים יש פערים מוזרים. ראשית גודל הראש גדול בין שבועיים לשלושה מגיל ההריון. יש היסטוריה של ראש גדול במשפחה, אך אפילו הבן הבכור שלי שהראש שלו גדול יחסית, בהערכות המשקל לא היה כזה פער.
עצם הירך קצרה בשבועות האחרונים בין שבועיים לשלושה מגיל ההריון.
המשקל שלו גדול יחסית בהערכה האחרונה (יתכן שניתן לייחס לסכרת, למרות שתוצאותיי בבדיקות גבוליות, אך תקינות).
אציין שבדיקת מי השפיר לתסמונת דאון נמצאה תקינה (MOM 1.2).
האם ניתן להסיק מזה משהו על גמדות? או שזה יכול להיות קטן אבל נורמלי? אציין שאין גנטיקה של גמדות במשפחה, רק גובה נמוך שלי ושל
אימי.
בברכה,
גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד כמה פרטים
נועה23/09/2013גם עצמות הזרוע נמצאו קצרות ב - 3 ש' לערך, בבדיקה אחת שנעשתה. מצד שני, היו פערים בין בדיקות לגבי המדד של הירך, אשר נבדק בכל הבדיקות.
בנוסף, נמצא לו מים באשכים, האם זה עשוי להיות שייך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהופרט אחרון - סליחה!
נועה23/09/2013אני עתידה ללדת בניתוח קיסרי בשבוע 38+3. האם גובהו הוא אינדיקציה נגד, כדי שלא יהיה כפג? יש לציין שמשקלו גדול מאוד בהערכת המשקל האחרונה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ופרט אחרון - סליחה! - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ30/09/2013ראשית אוכל להרגיעך שבנך שייולד בשבוע 38 לא יהיה פג .שבוע 38
לגבי שאר הממצאים כדאי להמתין לאחר הלידה ואז לבדוק את התינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)