מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- התפתחות מוקדמת לבת שבע?!אני02/10/2013
שלום רב,
ביתי בת שבע ושלושה חודשים, בחצי שנה האחרונה הבחנתי בתחילת שיעור באיבר מינה שאף הלך והתגבר. פרט לכך ללא התפתחות נוספים (ללא ריח זיעה, ניצני חזה או שיעור בבית השחי).
עברנו צילום כף יד שמאל, עפ"י האטלס ע"ש גרוילך ופייל מתאים לגיל שבע ועשרה חודשים, נמצא בטווח של 0.8 סטיית תקן מהממוצע, ובסיכום נמצא בטווח הנורמה.
האם יש צורך בבדיקות אנדו' נוספות או שניתן להרגע?
האם יש צורך לחזור על הבדיקות בעוד זמן מסוים?
מהו ההסבר לכך, בהתייחס לכך שביתי בהירה יחסית ואינה שעירה ביתר גופה (ולפחות לא באופן חריג)?
המון תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט נוסף
אני02/10/2013משקלה 23 ק"ג, גובהה 1.23.
אני יודעת שרק לרופא המטפל יכולות להיות תשובות חד משמעיות, פשוט רופא המשפחה לא היה מוכן לשלוח אותה לבדיקות דם, אלא לאחר הצילום. אני מתלבטת האם ועד כמה להתעקש על המשך בירור.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרט נוסף - תגובה
פרופ` זאב הוכברג03/10/2013השיעור שאת מתארת איננו התבגרות. זאת תופעה שמופיעה לפני ההתבגרות וקשורה לבלוטת יותר הכליה. גיל העצמות התקין הוא סימן טוב. עם זאת, כדאי שיראה אותה מומחה לאנדוקרינולוגיה של ילדים. השיעור הזה לא צריך להופיע לפני גיל 8. את בדיקות הדם כדאי לעשות רק אחרי בדיקת המומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה עלינו לחשוש?
אני04/10/2013תודה על תגובתך!
על מה יכול להצביע השיעור שאני מבינה ממך שיש ממה לחשוש לגביו?
מדוע כדאי לערוך בדיקת דם רק לאחר בדיקת מומחה, ועל אילו בדיקות היית ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממה עלינו לחשוש? - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ09/10/2013המומחה יתרשם מהילדה. במקרים מסוימים לא יהיחה כלל צורך בבדיקות דם במקרים אחרים על פי מצב הילדה יהיה צורך בברור מקיף יותר שיעשה בפעם אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)