מודאגת מאוד

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד
    תהילה
    15/12/2013

לבני התינוק בן החצי שנה מאז שהוא נולד היו אשכים גדולים ורופא אמר שיש נוזל באשכים ושזה מהורמונים שלי והם צריכים לעבור עד גיל שנה אם לא אז עושים ניתוח .
    אחרונה שמתי לב שיש לו איזה חמש שיערות ארוכות על האשכים שאלתי רופא אחד והוא אמר שזה מהורמונים שלי רופא אחר היום אמר לי שזה מהורמונים שלו ושיכול להיות שיש בעיה עם בלוטת האדרנל ושלח אותי לאנדוקרינולוג (קבעתי תור לסוף חודש הבא) .
    חוץ מזה כל הריון הייתה לי אלרגיה מוזרה ביותר שאף אלרגולוג או רופא אחר או יכל להגיד לי למה היא .זה היה רק בהריון ,פריחה איומה ומגרדת מאוד .משבוע 13 התחיל ומשבוע 15 שתיתי סטרואידים פריתניזון . תמיד הייתי מורידה מיניון ואז שוב פעם אלרגיה הייתה חוזרת .תמיד נדדתי במינון בין 40 ל15
    אחרי הלידה ארגיה פחתה ורק עכשיו היא כמעט נעלמה .
    חוץ מזה בן שלי נולד בשבוע 35 ו5 ימים בגלל ירידת מים ולפני זה הייתי מאושפזת בגלל מיעוט מי שפיר .חוץ מזה הכל היה בסדר.הוא נולד במשקל 2400 .
    עכשיו בגיל חצי שנה שוקל 8500 גובה 66 .התפתחות תקינה לחלוטין .
    אין שום בעיה .
    היום יש לי תור לכירורג ילדים ואני כולי פחד מוות שעשיתי משהו בגלל הסטרואידים ששתיתי ואני בטוחה שאלרגיה הייתה לי בגלל הורמונים של הריון (אם יש כאלה ) .
    מה יכול להיות לתינוק שלי ?
    עד חודש הבא עד הפגישה עם הרופא אשתגע
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    17/12/2013

איני חושב שיש קשר בין האלרגיה והסטרואידים שלקחת בזמן ההריון לממצא של מים באשכים ומעט שעור בערווה.
    הנוזל באשכים מקורו אינו בהורמונים ובדרך כלל הם נספגים עם הזמן.
    גם מספר שערות בודדות על האשכים לרובאינו מעיד על בעיה הורמונלית.
    את בהחלט יכולה להיות רגועה ולחכות לבדיקת האנדוקרינולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו