מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- כאבי גב רגליםלירון22/02/2014
שלום ,
אני חייל, חגגתי לפני חודש וחצי 20 ומזה 6-8 חודשים שאני סובל מכאבי גב חזקים, תחתון ועליון ( במיוחד בלילה וגם בבוקר כשאני מתעורר ), ברכים כפות רגליים ובכללי כאבי רגלים .. חשוב לציין שיש לי רגלי O שיפוע קטן, ומאובחן אצלי אוסגוד שלטר בצורה מאוד בולטת ושם רוב הכאבים ( כשהייתי בן 16-17 אורטופד אמר לי שזה יעבור לי לקראת סיום ההתפתחות אך עד היום זה לא עבר ונהיה גרוע יותר ..) נוסף על כך הלכתי כארבעה חודשים עם נעליים שלא ישבו לי טוב על הרגל, היו גדולות מדי .. נשלחתי לצילומים לפני חמישה חודשים בערך ואמרו שהכל תקין .. הרופא ביחידה בדק אותי ואמר שהכאבי ברכיים נובעים מהשיפוע של הרגליים ואת שאר הבעיות הוא לא ידע להסביר ... לפני שבועים וחצי בערך הייתי אצל אורטופד ברכים והוא גם לא ידע להסביר לי מה קורה ושלח אותי למיפוי עצמות, בדיקה שממנה אני מעדיף להימנע ... אנשים רבים אומרים לי שזה כאבי גדילה אבל קשה לי מאוד להאמין מאחר ואני בן 20 .
לא יודע כבר מה לעשות !
אשמח לעזרה ,
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי גב רגלים - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ24/02/2014כאבי "גדילה" אינם מתאימים לכאבים שהנך מתאר.
עליך לפנות לאורטופד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)