כאבי גב רגלים

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• כאבי גב רגלים
    לירון
    22/02/2014

שלום ,
    אני חייל, חגגתי לפני חודש וחצי 20 ומזה 6-8 חודשים שאני סובל מכאבי גב חזקים, תחתון ועליון ( במיוחד בלילה וגם בבוקר כשאני מתעורר ), ברכים כפות רגליים ובכללי כאבי רגלים .. חשוב לציין שיש לי רגלי O שיפוע קטן, ומאובחן אצלי אוסגוד שלטר בצורה מאוד בולטת ושם רוב הכאבים ( כשהייתי בן 16-17 אורטופד אמר לי שזה יעבור לי לקראת סיום ההתפתחות אך עד היום זה לא עבר ונהיה גרוע יותר ..) נוסף על כך הלכתי כארבעה חודשים עם נעליים שלא ישבו לי טוב על הרגל, היו גדולות מדי .. נשלחתי לצילומים לפני חמישה חודשים בערך ואמרו שהכל תקין .. הרופא ביחידה בדק אותי ואמר שהכאבי ברכיים נובעים מהשיפוע של הרגליים ואת שאר הבעיות הוא לא ידע להסביר ... לפני שבועים וחצי בערך הייתי אצל אורטופד ברכים והוא גם לא ידע להסביר לי מה קורה ושלח אותי למיפוי עצמות, בדיקה שממנה אני מעדיף להימנע ... אנשים רבים אומרים לי שזה כאבי גדילה אבל קשה לי מאוד להאמין מאחר ואני בן 20 .
    לא יודע כבר מה לעשות !
    אשמח לעזרה ,
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב רגלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב רגלים - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    24/02/2014

כאבי "גדילה" אינם מתאימים לכאבים שהנך מתאר.
    עליך לפנות לאורטופד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו