מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- התבגרות מינית בגיל 8-9שרון29/04/2014
בנותיי בנות 8 ו - 9 .
לקטנה בת השמונה , שיש לציין כי היא רזה ובהחלט מתאימה במידותיה לגילה, צמחו לאחרונה שערות בבית השחי. אני לא יודעת אם להוציא לה אותן ואיך לעשות את זה בגיל כזה. כרגע, בגלל שהיא ראתה את זה, אני מוציאה כל פעם עם פינצטה...
הגדולה, בת התשע, שמבנה גופה הוא גדול יותר, והיא בעלת עודף משקל , אין שערות בבית השחי, אבל כן שיער ערווה, וכן סובלת מהפרשות מידי יום, שקופות, אך רטובות (סליחה על התיאורים).
רציתי לשאול אם כל זה לא קצת מוקדם... אני מנסה להגיע לאנדוקרינולוג אך בכל מחוז צפון לא מצאו לי תור לחודשיים הקרובים !!!
אני מתלבטת אם בכלל יש מקום לדאגה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התבגרות מינית בגיל 8-9 - תגובה
פרופ` זאב הוכברג30/04/2014את מתארת שיעור בבושת ולא התבגרות. הגדרת התבגרות היא כשמנצים ניצני שדיים. אין זה נדיר שמופיע שיער בבושת בגיל 8-9 וזה אינו דורש בדיקת מומחה. כמובן שאין להוציא את השיער , לא בפינצטה ולא אחרת. יש להסביר לילדה שהיא מתחילה בשינויים ושבסופו של דבר יהיה לה שיער כמו לאמא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)