מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- ריח זעה בילדה בת 6לו10/05/2014
שלום רב,
בתי בת 6 וחמישה חודשים. הילדה די גבוהה לעומת ילדים אחרים בגילה, בריאה טפו טפו. לאחרונה ריח של זעה די חזק מבית השחי. התייעצתי עם רופאת ילדים, בחשד להתבגרות מינית מוקדמת והיא ציינה (לאחר בדיקה גופנית מלאה) כי ניתן בהזדמנות לבדוק רמת הורמונים מסוימים שיכולים להעיד על התבגרות מוקדמת, אם יהיה צורך בבדיקות דם למטרה אחרת. אבל אין לחץ. יש לציין שאני רואה קצת שינויים בשיער ערווה, אך הרופא ציינה שזה "כלום" וגם לא ראתה עדות לניצני שדיים. אני מאוד מעריכה וסומכת על רופאת ילדים שלנו, אך ריח של זעה מדי יום ביומו, בייחוד בימים החמים הבאים עלינו, מדליק אצלי נורה אדומה שוב ושוב. יש לי מספר שאלות:
1. באיזה גיל ריח זעה נחשב נורמלי בקרב בנות?
2. האם כדאי להתעקש על המשך בירור או שבאמת אין זה דחוף? מתי כן?
3. אם אכן מומלץ בירור, אילו בדיקות לבצע לפני הגעה לאנדוקרינולוג?
4. האם יש תכשירים טבעיים או מאכלים שיכולים לצמצם את הריח החריף?
תודה רבה ושבוע טוב,
לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ריח זעה בילדה בת 6 - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ12/05/2014הופעה של ריח זיעה ושעור ערווה מלמדים על פעילות הורמונלית מוגברת של בלוטת האדרנל.
הייתי פונה עקב גילה הצעיר לאנדוקרינולוג ילדים.
להפגת הריח הייתי משתמש בדיאודורנט או תחליב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)