עיניים בולטות

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• עיניים בולטות
    ליבי
    25/05/2014

שלום רב !
    בתי נולדה עם נפיחות מתחת לעיניים שניראת לעין עד היום משמעותית . רופא עיניים טוען ומדובר במבנה גנטי אך מבנה שכזה לא מוכר לי בהיסטוריה המשפחתית .

בנוסף לאחרונה שמתי לב לנפיחות בחזה של בתי ( בת 5) (נושא שאפנה לייעוץ בגינו) .

מבירורים באינטרנט עולה כי מבנה עיניים יכול להיות מושפע מבלוטת התריס , האם תיתכן חלילה בעיה קשורה שלא הראתה סימנים עד היום ושיצרה מבנה שכזה ? אני שואלת כדי להיות רגועה ולשלול קשר בין הדברים .

חשוב לי לציין כי נטלתי בהריון עם הבת מיקרופרין 75 מג כל ההריון , האם תרופה זו יכולה להשפיע באיזה שהיא צורה על העובר מבחינה אנדרוקרונולוגית ? ממש חששתי מהכדור ואני מקווה שהכדור לא השפיע בצורה כלשהי על הילדה ..

סליחה אם השאלות נשמעות מוזרות , אודה מקרב לב על התייחסותכם המקצועית .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיניים בולטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיניים בולטות - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    26/05/2014

נפיחות בעיניים עלולה להיות קשורה ליתר פעילות של בלוטת המגן.אך בדרך כלל יש סימנים קליניים אחרים בייחוד עם המצב מופיע מלידה כך שאיני סבור שזה המקה.

לגבי הנפיחות בחזה פנה ליעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו