מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- בוכה כמעט כל יום!עדי26/08/2014
שלום לפי התשובות שאני רואה שענית אתה נשמע איש נחמד מאד אז אני מקווה שגם לשאלה שעכשיו. אני אשאל תענה באופטימיות ובעדינות ותכניס בי קצת שמחה. השאלה שלי היא: אני בת 13.3 קיבלתי מחזור לפני שנתיים וגיל העצמות שלי הוא 16 ,אני בוכה כל יום כי הגובה שלי הוא 1.44 וכל הסימנים מראים שלא אגבה עוד אז אני רוצה מאד טיפול בהורמון אבל גם בטיפול בהורמון לפי מה שאני רואה ההורמון לא יעזור,יש לי תור לאנדוקרינולוג עוד חודש אז אני מבקשת ממך שבבקשה תענה לי תשובה אופטימית שאולי כנגד כל הסיכויים הטיפול בהורמון כן יעזורוככה אני לא יהיה עצובה ואבכה כל יום בבקשה!! ממש קשה לי. מקווה שתבין תודה. אני גם רוצה שההורמון יגביה אותי לפחות 5 ס"מ זה לא הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוכה כמעט כל יום! - תגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ26/08/2014עדי שלום
אני מבין מאד את הכאב שאת חשה ומשתתף בצערך. כאיש מקצוע עלי לומר לך את האמת גם אם היא לא נעימה. בגיל עצמות של 16 שנים ושנתיים לאחר קבלת המחזור אין סיכוי לתגובה משמעותית להורמון גדילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוכה כמעט כל יום -שאלה נוספת
עדי26/08/2014תודה על התשובה שענית אני מעריכה את הכנות והאמינות שלך, אבל אתה אומר שאין סיכוי לתגובה משמעותית של ההורמון אבל אם אני רוצה מההורמון רק 5-6 סנטימטר, ההורמון לא יעזור לאפילו כמה סנטימטרים של גובה? לא אכפת לי זריקות,כאבים אפילו שאני אקח זריקות יומיומיות למשך כמה שנים העיקר שזה יתן לי עוד כמה סנטימטרים אפילו לזה אין סיכוי?! בבקשה תענה לי תשובה יותר מעודדת אני ממש בדיכאון! אני גם בדיכאון לא רק בגלל זה יש לי עוד צרות אחרות, דרמטיטיס קשה וכו' אז בבקשה תגיד לי שהזריקות יעזרו רק לכמה סנטימטרים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוכה כמעט כל יום!-בקשה
עדי27/08/2014שלום,בבקשה תענה על השאלה הנוספת זה מאד מאד חשוב לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוכה כמעט כל יום!-בקשה - תגובה
פרופ` זאב הוכברג27/08/2014כשגומרים לגדול - גומרים. ההורמון לא יוסיף אפילו חצי סמ'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)