בוכה כמעט כל יום!

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• בוכה כמעט כל יום!
    עדי
    26/08/2014

שלום לפי התשובות שאני רואה שענית אתה נשמע איש נחמד מאד אז אני מקווה שגם לשאלה שעכשיו. אני אשאל תענה באופטימיות ובעדינות ותכניס בי קצת שמחה. השאלה שלי היא: אני בת 13.3 קיבלתי מחזור לפני שנתיים וגיל העצמות שלי הוא 16 ,אני בוכה כל יום כי הגובה שלי הוא 1.44 וכל הסימנים מראים שלא אגבה עוד אז אני רוצה מאד טיפול בהורמון אבל גם בטיפול בהורמון לפי מה שאני רואה ההורמון לא יעזור,יש לי תור לאנדוקרינולוג עוד חודש אז אני מבקשת ממך שבבקשה תענה לי תשובה אופטימית שאולי כנגד כל הסיכויים הטיפול בהורמון כן יעזורוככה אני לא יהיה עצובה ואבכה כל יום בבקשה!! ממש קשה לי. מקווה שתבין תודה. אני גם רוצה שההורמון יגביה אותי לפחות 5 ס"מ זה לא הרבה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוכה כמעט כל יום!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוכה כמעט כל יום! - תגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    26/08/2014

עדי שלום

אני מבין מאד את הכאב שאת חשה ומשתתף בצערך. כאיש מקצוע עלי לומר לך את האמת גם אם היא לא נעימה. בגיל עצמות של 16 שנים ושנתיים לאחר קבלת המחזור אין סיכוי לתגובה משמעותית להורמון גדילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוכה כמעט כל יום -שאלה נוספת

עדי
    26/08/2014

תודה על התשובה שענית אני מעריכה את הכנות והאמינות שלך, אבל אתה אומר שאין סיכוי לתגובה משמעותית של ההורמון אבל אם אני רוצה מההורמון רק 5-6 סנטימטר, ההורמון לא יעזור לאפילו כמה סנטימטרים של גובה? לא אכפת לי זריקות,כאבים אפילו שאני אקח זריקות יומיומיות למשך כמה שנים העיקר שזה יתן לי עוד כמה סנטימטרים אפילו לזה אין סיכוי?! בבקשה תענה לי תשובה יותר מעודדת אני ממש בדיכאון! אני גם בדיכאון לא רק בגלל זה יש לי עוד צרות אחרות, דרמטיטיס קשה וכו' אז בבקשה תגיד לי שהזריקות יעזרו רק לכמה סנטימטרים!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוכה כמעט כל יום!-בקשה

עדי
    27/08/2014

שלום,בבקשה תענה על השאלה הנוספת זה מאד מאד חשוב לי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוכה כמעט כל יום!-בקשה - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    27/08/2014

כשגומרים לגדול - גומרים. ההורמון לא יוסיף אפילו חצי סמ'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו