שיערות ערווה לילדה בת 8

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• שיערות ערווה לילדה בת 8
    מאי כהן
    22/10/2014

שלום רב
    בתי בת 8 ו5 חודשים . ילדה גבוה ומפותחת . אני שמתי לב עוד לפני חצי שנה( קצת יותר) שגדלו לה שיערות בבית השחי , ריח זיעה ( התחלנו להשתמש בספיד סטיק לנערות - אשמח לדעת העם יש דאודוראנט שמומלץ לגילה , סוג מסויים שאולי אני לא מכירה ) ושיערות קטנטנות בחלק התחתוני שבפוט .
    יש צמיחה של שדיים.היא טיפונת מלאה אבל הרופאה אמרה שהטבלה לפי הגובה מנטרלת את המשקל.
    כשהופיעו סימנים מלפני חצי שנה בבית השחי עשינו צילום כף היד ויצא תקין לחלוטין .אני קצת מודאגת אשמח לדעת העם לפנות לייעוץ ולאיזה רופא אינדוקרינולוג אפילו רופא פרטי איןלי שום בעיה כי אצלנו בקופת חולים תור לרופא המסויים הזה יש תורים כל חצי שנה . אנחנו מאזור המרכז.
    תודה מראש (:

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיערות ערווה לילדה בת 8

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיערות ערווה לילדה בת 8 - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    22/10/2014

גיל 8 וחצי הוא נורמלי להתחלת התבגרות. אם בכל זאת רוצים לשוחח עם מומחה, זה תמיד אפשרי וישנם מומחים רבים בתחום זה - אנדוקרינולוגיה של ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו