ילדה בת שנתיים נמוכת קומה 65 סמ

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנתיים נמוכת קומה 65 סמ
    יערה
    29/03/2016

שלום לכם,

ביתי תחגוג בעוד כשבוע יומולדת שנתיים וגובהה 65 ס"מ.
    היינו אצל אנדוקרנולוגית לפני כחודשיים לאחר תוצאה נמוכה של פעילות הורמון גדילה בגוף.
    היא אמרה לנו שלא בודקים בגיל כזה הורמון גדילה בכלל, ושלפני גיל 3 אין מה לעשות בכל מקרה בנידון.

אני 1.60 ובעלי 1.75 בערך. שנינו לא גבוהים בכלל ואני נוטה לחשוב שאולי זה עיניין גנטי. אך יחד עם זה, אני מודאגת שהיא מאוד קטנה יחסית לבני גילה, ויחסית לאחים שלה כשהיו בגיל שלה.

לציין שמבחינה קוגנטיבית היא מאוד מפותחת. עם שפה עשירה וידע והבנה של כל מה שמבקשים ממנה. עצמאית, סקרנית ופעלתנית.

האם הדאגה שלי היא הגיונית?
    אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי, או אפילו להפנות אותי לגורמים נוספים או למידע כתוב נוסף כדי שאבין את המונחים של זה.. ואיך מטפלים וכו...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 82 ס"מ התבלבלתי

יערה
    30/03/2016

82 ס"מ התבלבלתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת שנתיים נמוכת קומה 65 סמ - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    31/03/2016

אם יש חסר בהורמון גדילה, מטפלים בכל גיל.
    כנראה שהאנדוקרינולוגית שלכם לא חשדה שיש חסר בהורמון, ואז אין טעם לבדוק, אלא אם כן דרושה מאיזו שהיא סיבה הוכחה שאין חסר.
    הסימן העיררי שיש חסר במשהו הוא כשהילד מתרחק מעקומת הגדילה שלו. תוכלו לבדוק זאת בעצמכם. יש ברשת עקומות גדילה. וכן יש הרבה חומר. צריך לחפש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו