מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- הורמון גדילה לבת 11 אחוזון אחוזון פחות מ 1.2גין08/08/2016
שלום פרופ׳
הבת שלי עברה את בדיקות ההורמון. בדיקה ראשונה הראתה הורמון גדילה נמוך, בפעם השניה התוצאה היתה 12. היא בגובה 129.8 ושוקלת 25 קג׳ הומלץ לנו ע"י אנדו׳ לתת לה הורמון גדילה לפי האבחנה "מתאימה להגדרת ה FDA נמוכת קומה אדיופתית" וגובה מקסימלי שהיא תגיע הינו 149. ידוע לי שנותנים הורמון גדילה למי שיש חוסר בהורמון. מה קורה במקרה שלנו? האם יש אילו סכנות לתת לה את ההורמון במידה והתוצאה של הבדיקה הראתה 12?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון גדילה לבת 11 אחוזון פחות מ 1
גין09/08/2016אני רוצה להוסיף שהילדה נולדה במשקל 3790 ומאז שנולדה היא היתה באחוזון נמוך.
אנחנו לא גבוהים במיוחד אני 161 ובעלי 168 (למרות שאח של בעלי הוא 182) אבל עדיין הצפי של גובה הילדה מאוד נמוך.
כל ההתפתחות המוטורית שלה היתה תקינה ולא היו שום בעיות בריאותיות איתה.
רק תמיד היה בעיית המשקל הנמוך והגובה שלה.
תודה על התייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמון גדילה לבת 11 אחוזון פחות מ 1 - תגובה
פרופ` זאב הוכברג11/08/2016שלום גין, ההגדרה של חסר בהורמון גדילה היא כאשר שתי הבדיקות מראות הורמון נמוך. לכן לבת שלך אין חסר בהורמון גדילה. בארהב, אך רק שם, מטפלים גם בכאלה. באירופה ושאר העולם לא מטפלים. גם בישראל זה לא מקובל, אם כי יש מספר רופאים שממליצים על טפול. לפני החלטה על טיפול שיימשך שנים רבות, תמיד כדאי לשמוע חוות דעת נוספת מרופא עם הרבה נסיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז היא צריכה לקבל הורמון גדילה
צביה19/08/2016אז כנראה
שהיא צריכה
לקבל הורמון גדילה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז היא צריכה לקבל הורמון גדילה - תגובה
פרופ` זאב הוכברג19/08/2016ההצעה שלי היתה לקבל חוות דעת שניה ממישהו שיבדוק את הילד ויראה את כל הנתונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמון גדילה - חוות דעת שניה
ג'ין22/08/2016אני רוצה להבהיר שהבת שלי קיבלה את הפורמולה של הפרו אפ אבל זה לא ממש נותן לה הרבה. דבר שני היינו כבר אצל פרופ' לבדיקת הנתונים ועדיין המליץ על הפרו אפ
הלכנו לרופאה נוספת לחוות דעת שניה אחרי כחצי שנה והיא המליצה לנו על ההורמון.
ובכל זאת ראיתי לנכון לשאול לפי הנתונים שהבאתי בפניך מה דעתך.
כי עד כה אף אחד לא ממש דאג לעדכן אותי בנתונים ומה זה אומר, רק הרופאה האחרונה הסבירה לי את הבעיה בנתוני הגדילה של הבת שלי.
אשמח לדעתך הכנה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמון גדילה - חוות דעת שניה - תגובה
פרופ` זאב הוכברג24/08/2016שלום ג'ין, יש פה אי הבנה. אנחנו לא נותנים כאן חוות דעת רפואיות. כדי לעשות זאת, הרופא צריך לראות את כל הנתונים ולבדוק את הילד. העצות כאן הן בדברים כלליים, לאן ללכת ומה לעשות. מהתאור שלך, מה שאת צריכה היא חוות דעת נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)