הורמון גדילה לבת 11 אחוזון אחוזון פחות מ 1.2

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• הורמון גדילה לבת 11 אחוזון אחוזון פחות מ 1.2
    גין
    08/08/2016

שלום פרופ׳
    הבת שלי עברה את בדיקות ההורמון. בדיקה ראשונה הראתה הורמון גדילה נמוך, בפעם השניה התוצאה היתה 12. היא בגובה 129.8 ושוקלת 25 קג׳ הומלץ לנו ע"י אנדו׳ לתת לה הורמון גדילה לפי האבחנה "מתאימה להגדרת ה FDA נמוכת קומה אדיופתית" וגובה מקסימלי שהיא תגיע הינו 149. ידוע לי שנותנים הורמון גדילה למי שיש חוסר בהורמון. מה קורה במקרה שלנו? האם יש אילו סכנות לתת לה את ההורמון במידה והתוצאה של הבדיקה הראתה 12?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמון גדילה לבת 11 אחוזון פחות מ 1

גין
    09/08/2016

אני רוצה להוסיף שהילדה נולדה במשקל 3790 ומאז שנולדה היא היתה באחוזון נמוך.
    אנחנו לא גבוהים במיוחד אני 161 ובעלי 168 (למרות שאח של בעלי הוא 182) אבל עדיין הצפי של גובה הילדה מאוד נמוך.
    כל ההתפתחות המוטורית שלה היתה תקינה ולא היו שום בעיות בריאותיות איתה.
    רק תמיד היה בעיית המשקל הנמוך והגובה שלה.

תודה על התייחסותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמון גדילה לבת 11 אחוזון פחות מ 1 - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    11/08/2016

שלום גין, ההגדרה של חסר בהורמון גדילה היא כאשר שתי הבדיקות מראות הורמון נמוך. לכן לבת שלך אין חסר בהורמון גדילה. בארהב, אך רק שם, מטפלים גם בכאלה. באירופה ושאר העולם לא מטפלים. גם בישראל זה לא מקובל, אם כי יש מספר רופאים שממליצים על טפול. לפני החלטה על טיפול שיימשך שנים רבות, תמיד כדאי לשמוע חוות דעת נוספת מרופא עם הרבה נסיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז היא צריכה לקבל הורמון גדילה

צביה
    19/08/2016

אז כנראה
    שהיא צריכה
    לקבל הורמון גדילה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז היא צריכה לקבל הורמון גדילה - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    19/08/2016

ההצעה שלי היתה לקבל חוות דעת שניה ממישהו שיבדוק את הילד ויראה את כל הנתונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמון גדילה - חוות דעת שניה

ג'ין
    22/08/2016

אני רוצה להבהיר שהבת שלי קיבלה את הפורמולה של הפרו אפ אבל זה לא ממש נותן לה הרבה. דבר שני היינו כבר אצל פרופ' לבדיקת הנתונים ועדיין המליץ על הפרו אפ
    הלכנו לרופאה נוספת לחוות דעת שניה אחרי כחצי שנה והיא המליצה לנו על ההורמון.

ובכל זאת ראיתי לנכון לשאול לפי הנתונים שהבאתי בפניך מה דעתך.
    כי עד כה אף אחד לא ממש דאג לעדכן אותי בנתונים ומה זה אומר, רק הרופאה האחרונה הסבירה לי את הבעיה בנתוני הגדילה של הבת שלי.

אשמח לדעתך הכנה.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמון גדילה - חוות דעת שניה - תגובה

פרופ` זאב הוכברג
    24/08/2016

שלום ג'ין, יש פה אי הבנה. אנחנו לא נותנים כאן חוות דעת רפואיות. כדי לעשות זאת, הרופא צריך לראות את כל הנתונים ולבדוק את הילד. העצות כאן הן בדברים כלליים, לאן ללכת ומה לעשות. מהתאור שלך, מה שאת צריכה היא חוות דעת נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו