מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- טיפות חלב אחרי כדורי ייבושהילה בלילטי18/06/2017
היי חודשיי ם לאחר לידה למרות כדור ליבוש חלב מיד לאחר הלידה עדין בליצה יוצא ח טיפות חלב בשדיים האם יש צורך בבדיקה? לבדוק שזה תקין ולא קשור בגידול בהיפופיזה??? מדוע לא התייבש? בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מצב לאחר לידה
פרופ' אלי הרשקוביץ21/06/2017ניתן לבדוק אם רמות פרולקטין אינן גבוהות מידי כי התאור שלך אינו שגרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מה שאני הבנתי מרופא נשים וכירוג שד
הילה בלילטי21/06/2017הבנתי שזה הגיוני מאוד... ממתי ניתן לבודק רמות םרולקטין? לאחר לידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מענה מהיר
הילה בלילטי21/06/2017אני לא מבינה אתה מחדש לי שהייתי אצל רופא נשים וכירוד אמר שזה מצב שכיח ..ושלא בודקים םרולקטין לפחות שלושה חודשים מהלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו לא נתונים כאן ייעוץ רפואי
פרופ` זאב הוכברג21/06/2017עליך לעשות מה שאומר לך הרופא שלך שמכיר אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה מענה מהיר
הילה בלילטי21/06/2017כרגע טוען שאין טעם ורק אם ימשיך אז לעשות בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה שאלה אחרונה וחשובה
הילה בלילטי21/06/2017לכן הייתי מאוד מופתעת שהוא כותב לי שזה אינו שגרתי.. הוא אינו מכיר אותי וכותבת את זה ככה אם כי נבדקתע מספר םעמים ונאמר שהכל תקין ושזה טבעי מאוד לאחר לידה.. צריך להיות זהיר בלשון יש כאן אנשיים שכל מילנ כזאת מחרםנת אותם.. ביי ותודה לך על התשובה שהרגיעה אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה אכן מצב שכיח
פרופ' אלי הרשקוביץ22/06/2017אבל אם דואגים שמדובר בהפרשה פתלוגית מוגברת או מתמשכת ניתן לבדוק פרולקטין
הילה בלילטי22/06/2017במידה ורמות הםרולקטים היו תקינות לפני הלידה מאה ועשר סביר ז סה שזה מהלידה שאריות החלב יותר משסביר שזה פתלוגט לא??? ממתי ניתן לבדוק פרולקטין לאחר לידה על מנת לקבל תשובה מהמינה ולא גבוה עקב הלידה והכי חשוב במידה והפר ולקטין יצא תקין נשלל פרולקטניה?
הילה בלילטי22/06/2017רגע לא הבנתי אם זה מצב שכיח מדוע כתבתה לי אתמול שזה אינו נשמע שגרתי???? מבולבלת.. כי לי נאמר שזה יכול להיות ושלעיתים לוקח סמן עד ליבוש מוחלט זה לא שיוצא חלב ככה סתם רק במאמץ שאני סוחטת את השד! ובדקתי ג עי בדיקת כירוג גם אולטרסאונד שד גם רופא נשים וכולם אמרו שעד שנה הפרשה מהשד גם אם לרחתימיד דוסנינקס תתיכן..אז ביל בלת אותי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרשת חלב
פרופ' אלי הרשקוביץ22/06/2017גם אני כנראה התבלבלתי
לכן אני מציע שתפני לרופא שלך (או לאנדוקרינולוג מבוגרים) שיתרשם ראשית כל מהתאור שלך ומהבדיקה הגופנית.
אם צריך הוא יורה על בדיקת פרולקטין. יש נורמות גם לתקופה של אחרי הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)