בקשר לבן שלי שעובר ביקור הורמנלי

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• בקשר לבן שלי שעובר ביקור הורמנלי
    דנה
    21/02/2021

שלום לאור השמנה ושיעור פלומתי באיזור האשכים נעשו לבני בדיקות הורמנליות לפני כחודשיים שהיה בין 3 וחצי חודשים היום הוא בן 5 וחצי חודשים הבדיקות ההורמנליות יצאו תקינות חוץ מ 2 שיצאו אחת גבולית ואחת גבוהה
    להלן התוצאות
    חייבת לציין שהוא שוקל 8 קילו אני ובעלי שטנים ורזים אני נמוכה לעומת המשפחה שלי
    ה ANDROSTENEDIONE 3.3
    Lh 3.9
    Tsh3.97

Fsh 1.8

TESTOSTERONE- Total 7.98

13.2- T4 free

DHEA SULPHATE 0.7

ואלו 2 בדיקות ואלה הבדיקות שיצאו גבוליות.מה זה אומר ומה עושים מכאן? זה מראה על בעיה גנטית ? איך מטפלים ומה עושים איזה בירור צריך לעשות

17 Oh PROGESTERONE שיצא ברף העליון של הנורמה ונדבק פעמים 14.2

תודה על המענה אמא מודאגת וחרדה לבן שלה

שם הבדיקה 11-DEOXYCORTISOL (S שיצא 27.5

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות

פרופ' אלי הרשקוביץ
    07/03/2021

לא צרפת את היחידות וערכי הנורמה של המעבדות.
    אך ניתן לבצע תבחין ACTH שיבהיר את המצב. אנא שוחחי עם האנדוקרינולוג ילדים שבדק את הילד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשיחתנו

דנה
    07/03/2021

היי דר הפנו אותנו למיון ועשו את הטסט הזה והכל יצא תקין
    אבל הם אמרו שהערכים גבוהים ופה זה ניגמר. מה עושים האלה יש סיבה שהערכים הללו גבוהים, ? שניהם מחוץ לנורמה מעבדות של כללית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור הורמונלי

פרופ' אלי הרשקוביץ
    08/03/2021

לכל דבר יש סיבה. כדי להבין את הסיבה צריך את מכלול הנתונים הקליניים והמעבדתיים של בנך. יש מצבים גנטיים קלים המתבטאים רק בערכי מעבדה חריגים. פני לרופא שהמליץ על כל הבדיקות הללו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו