מחזור בגיל 10.5 בפעם הראשונה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• מחזור בגיל 10.5 בפעם הראשונה
    גלית
    05/06/2021

הבת שלי בת עשר וחצי ולצערי קיבלה מחזור בפעם הראשונה. אחותה הגדולה התחילה להתפתח בגיל 9 ובגלל התבגרות מהירה טופלה בזריקות לעיכוב התבגרות. למה זה קורה לבנות שלי מוקדם? אני קיבלתי מחזור בגיל 14, וזה הגיל הממוצע שקיבלו הבנות במשפחתי . אני ובעלי גבוהים ושנינו מגיעים ממשפחות של גבוהים ולאף אחד אין התפתחות מוקדמת. הקפדתי שהבנות שלי יהיו בחוגי ספורט , יואכלו בריא. המשקל תקין. הבת הקטנה שלי תמיד היתה גבוהה בגן , בכיתה.היא ילדה שמשחקת כדורגל וכדורסל ואני כבר צריכה לקנות לה חזיה... מה אני בתור אימא עשיתי לא בסדר? רוב הבנות בכיתה של הבת הקטנה שלי עוד לא התחילו להתפתח והיא נראת כמו אישה קטנה. אני מבינה שגיל ההתבגרות יורד, אבל בצורה כל כך משמעותית ? למה הגנטיקה שלי כאימא לא משפיעה על הילדה שלי ולאמהות אחרות זה כן משפיע?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התבגרות מינית מוקדמת

פרופ` אלי הרשקו
    14/06/2021

איני סבור שאתם כהורים "עשיתם משהו לא בסדר"
    יש בהחלט מרכיב גנטי המשפיע על מועד תחילת ההתבגרות המינית . העובדה שאת קבלת מחזור בגיל 14 אינה שוללת עובדה זו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו