מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- מחזור בגיל 10.5 בפעם הראשונהגלית05/06/2021
הבת שלי בת עשר וחצי ולצערי קיבלה מחזור בפעם הראשונה. אחותה הגדולה התחילה להתפתח בגיל 9 ובגלל התבגרות מהירה טופלה בזריקות לעיכוב התבגרות. למה זה קורה לבנות שלי מוקדם? אני קיבלתי מחזור בגיל 14, וזה הגיל הממוצע שקיבלו הבנות במשפחתי . אני ובעלי גבוהים ושנינו מגיעים ממשפחות של גבוהים ולאף אחד אין התפתחות מוקדמת. הקפדתי שהבנות שלי יהיו בחוגי ספורט , יואכלו בריא. המשקל תקין. הבת הקטנה שלי תמיד היתה גבוהה בגן , בכיתה.היא ילדה שמשחקת כדורגל וכדורסל ואני כבר צריכה לקנות לה חזיה... מה אני בתור אימא עשיתי לא בסדר? רוב הבנות בכיתה של הבת הקטנה שלי עוד לא התחילו להתפתח והיא נראת כמו אישה קטנה. אני מבינה שגיל ההתבגרות יורד, אבל בצורה כל כך משמעותית ? למה הגנטיקה שלי כאימא לא משפיעה על הילדה שלי ולאמהות אחרות זה כן משפיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התבגרות מינית מוקדמת
פרופ` אלי הרשקו14/06/2021איני סבור שאתם כהורים "עשיתם משהו לא בסדר"
יש בהחלט מרכיב גנטי המשפיע על מועד תחילת ההתבגרות המינית . העובדה שאת קבלת מחזור בגיל 14 אינה שוללת עובדה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)