מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- התפתחות לא תואמת להתפתחות האםגלית17/09/2021
הבת שלי לצערי הרב קיבלה מחזור 10 וחצי. אחותה קיבלה זריקת דקהפפטיל לאחר שהילה להתפתח במהירות בגיל 9. אני קיבלתי בגיל 14 וכל הבנות משני הצצדים גבוהות 1.70 ומעלה וכולן קיבלו מחזור לא מוקדם. שאלתי כבר בעבר והשבתם לי שזה מרכיב גנטי. השאלה שלי שאם הילדה שלי שקיבלה מוקדם בגיל 10.5 , תהיה לה בת , האם יכול להיות שהבת שלה תקבל יותר הרבה יותר מוקדם מוקדם מגיל 10.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גנטיקה של התבגרות מינית
פרופ' אלי הרשקוביץ19/09/2021אני מניח שנדע הרבה יותר על הגנטיקה של התבגרות מינית כאשר נכדתך תוולד בעוד 15-20 שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק מה שמשפיע זה מרכיב גנטי
גלית26/09/2021השאלה שלי היא האם רק למרכיב הגנטי יש השפעה על מועד קבלת מחזור ראשון. אני גידלתי את שתי הבנות שלי על תזונה בריאה חוגי ספורט. כשאמהות חברות שלי ירדו עם הילדים שלהם עם ממתקים לפארק אני תמיד הקפדתי לרדת עם פרות ( דוגמא). אני קיבלתי בגיל 14 , אין אף אחד במשפחתי ובמשפחת בעלי בת שקיבלה מוקדם.אפשר להניח, שאצל הבנות שלי התנאים הסביבתיים לא משפיעים ורק מה שמשפיע זה מרכיב גנטי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)