התפתחות לא תואמת להתפתחות האם

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• התפתחות לא תואמת להתפתחות האם
    גלית
    17/09/2021

הבת שלי לצערי הרב קיבלה מחזור 10 וחצי. אחותה קיבלה זריקת דקהפפטיל לאחר שהילה להתפתח במהירות בגיל 9. אני קיבלתי בגיל 14 וכל הבנות משני הצצדים גבוהות 1.70 ומעלה וכולן קיבלו מחזור לא מוקדם. שאלתי כבר בעבר והשבתם לי שזה מרכיב גנטי. השאלה שלי שאם הילדה שלי שקיבלה מוקדם בגיל 10.5 , תהיה לה בת , האם יכול להיות שהבת שלה תקבל יותר הרבה יותר מוקדם מוקדם מגיל 10.5

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גנטיקה של התבגרות מינית

פרופ' אלי הרשקוביץ
    19/09/2021

אני מניח שנדע הרבה יותר על הגנטיקה של התבגרות מינית כאשר נכדתך תוולד בעוד 15-20 שנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק מה שמשפיע זה מרכיב גנטי

גלית
    26/09/2021

השאלה שלי היא האם רק למרכיב הגנטי יש השפעה על מועד קבלת מחזור ראשון. אני גידלתי את שתי הבנות שלי על תזונה בריאה חוגי ספורט. כשאמהות חברות שלי ירדו עם הילדים שלהם עם ממתקים לפארק אני תמיד הקפדתי לרדת עם פרות ( דוגמא). אני קיבלתי בגיל 14 , אין אף אחד במשפחתי ובמשפחת בעלי בת שקיבלה מוקדם.אפשר להניח, שאצל הבנות שלי התנאים הסביבתיים לא משפיעים ורק מה שמשפיע זה מרכיב גנטי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו