התפתחות מינית מוקדמת - טיפול באנסטרוזול

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• התפתחות מינית מוקדמת - טיפול באנסטרוזול
    סיגל
    30/06/2022

שלום רב,

בני בן 13 בעוד 2 שבועות) ברקע התבגרות מינית מוקדמת במעקב מיגיל 9. כיום 1.58 גיל עצמות עדכני 15.5.
    הוסבר לי שהטיפול שיכול להתאים לו הוא אנסטרזול. אני חוששת כי הטיפול איננו שכיח. האם יש מטופלים שהכרת והטיפול סייע להם? האם מדובר בתופעות לוואי קשות? מאחר וחלון ההזדמנות שלו צר אני צריכה לתת החלטה מהירה לתחילת הטיפול. גובה האם 1.48 גובה האב 1.83 ( היסטוריה של התפתחות מינית מוקדמת )

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ANASTROZOL

פרופ' אלי הרשקוביץ
    01/07/2022

אין לי ניסיון אישי עם התרופה הזו אלא עם שמוש ממושךבמספר ילדים בתרופה מאותה משפחה הנקראת לטרוזול שהיא פוטנטית יותר.
    אני לא מצפה לתופעת לוואי קשות בשימוש של שתי התרופות למשך הטיפול הצפוי.
    מאידך גיל עצמות 15.5 הוא גיל עצמות מתקדם למדי כך שהתועלת הצפויה אינה גבוהה במיוחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך. אשמח לדעת האם:

סיגל
    01/07/2022

האם גיל העצמות הוא הנתון המדויק ביותר לצד העובדה שהוא כבר בהתבגרות המינית שלו, לתחזית הגובה?
    יש לו סיכוי לצמוח בכ 10 ס״מ ללא טיפול ע״י הרגלי שינה תזונה וספורט טובים יותר?
    הוא ילד בסה״כ בריא ( בבדיקות דם בעבר נתוני הכולסטרול היו גבוהים וכעת שומנים בדם ערך גבוה) שמח וחברתי מאוד. לא הייתי רוצה שהטיפול ישנה לו את מצב רוחו וחלילה לקחת סיכון בטיפול יחסית חדשני. מנגד כמובן האפשרות שלו להישאר נמוך מטרידה גם היא.
    תודה על התייחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל העצמות של בנך הוא נתון מהימן

פרופ' אלי הרשקוביץ
    25/07/2022

אכן, גיל העצמות של בנך הוא נתון מהימן המסייע לחזות די במדויק את גובהו.
    שינויים בתזונה לא ישפיעו על הגובה
    הכולסטרול מחייב התיחסות נפרדת.
    התרופה עלולה באופן תאורטי להעלות את רמתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו