מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- בן 16.7 עם חזה מוגדלאמא16/08/2022
שלום, פרופסור יקר אשמח לעזרה.
זה כמה שנים לפחות שנתיים שהילד שלי עם חזה מוגדל, הוא הולך עם בגדים רחבים ולא אמר לי מילה למד זה עבר בדיקה בצו ראשון ושם בדקו את החזה ובדיקת האשכים. וביקשו המשך בירור אתל אנדוקרינולוג. הגעתי אתמול לבדיקה אצל רופאה שהייתה לא נעימה ואמרה לילד שלי שצריך להבין הוא בגיל התבגרות גיל שגם ככה נמצא עם המון תסביכים.
אמרה לו שלושה דברים שמאוד מציקים לי ולא ישנתי כל הלילה בגללם.
ראשית שהוא העודף משקל, החזה המוגדל זה רקמת שד וגם טענה שהאשכים קטנים.
הבנתי שזה עלול לפגוע בפריון. עגשיו שלחה אותנו לבדיקות. טענתי שיש לו עוד כמה שנים לגדול בע״ה אמרה שבגלל שיש לו זיפים ..
אשמח למעט אור. הסבר מה זה אומר. ברוך השם הוא נולד נורמאלי התפתח נורמאלי, אין לנו בעיות פריון תודה לאל.
בבקשה עזרה .
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מבין את דאגתך ומצר על המפגש הלא נעים שחוויתם
פרופ' אלי הרשקוביץ28/08/2022אני מבין את דאגתך ומצר על המפגש הלא נעים שחויתם
קשה לחוות דעה על סמך הפרטים הכלליים שמסרת.
אני מציע שתפנו למומחה אחר בתחום
לפני שתכנסי עם בנך תעשי אתו/אתה שיחה מקדימה קצרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)