טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום אנדוקרינולוגיה ילדים >אני בן 15 וחודשיים כשהייתי 14.11 עשיתי צילום אצל האורתופד לבירור עקמת ואמרו לי שהיא קלה אמרו לי שאני בריסר 4 בעצם הכסל ושהיא לא תחמיר משמעותית ושאני קרוב לסיים לגדול עכשיו השאלה שלי עוד כמה יהיה לי לגדול אני 1.77 אבא שלי 1.74 ואמא 1.59 אני כבר טאנר 4 אני שעיר יותר מכל השכבה שלי ברגליים די בהרבה ויש גם קצת זקן פלומטי ויש איזה כמה שיערות רגילות עליו וגם יש לי את הפס שמחבר בין הטבור לערווה אבל לא משהו רציני ממש ומתחילות קצת לבצבץ שיערות בחזה ממש בקטנה אבל הן כמעט ולא נראות לעין ויש לי קול די עבה ל
אני בן 15 וחודשיים כשהייתי 14.11 עשיתי צילום אצל האורתופד לבירור עקמת ואמרו לי שהיא קלה אמרו לי שאני בריסר 4 בעצם הכסל ושהיא לא תחמיר משמעותית ושאני קרוב לסיים לגדול עכשיו השאלה שלי עוד כמה יהיה לי לגדול אני 1.77 אבא שלי 1.74 ואמא 1.59 אני כבר טאנר 4 אני שעיר יותר מכל השכבה שלי ברגליים די בהרבה ויש גם קצת זקן פלומטי ויש איזה כמה שיערות רגילות עליו וגם יש לי את הפס שמחבר בין הטבור לערווה אבל לא משהו רציני ממש ומתחילות קצת לבצבץ שיערות בחזה ממש בקטנה אבל הן כמעט ולא נראות לעין ויש לי קול די עבה ל
?. וגם יש לי הבדל בלוחית גדילה בשכמות אחת נראת כאילו הולכת להיסגר ואחת נראת פתוחה ממש ועשיתי את הצילום ביד שמאל אז גם השאלה שלי אם יש אפשרות שביד ימין שלי הם יותר פתוחת סליחה על החפירה אשמח שתענה.
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד