מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- שאלה חשוב.אנה03/08/2008
אני בת 14.5 וגובהי 1.47. אני מודאגת בקשר להתפתחות שלי מכיוון שיש לי מבנה גוף קטן מאודד ואני מפחדת לא לגבוה יותר ולא לגדול יותר. אם חשוב לציין שקיבלתי מחזור בגיל 12. יחסית לשאר הילדים בגילי אני נמוכה מאוד, וקטנה מאוד מבחינה גופנית. גם ההורים שלי לא גבוהים, בערך 1.60 כל אחד מהם. האם יש סיכוי שאני אהיה גבוהה או שמא אני אשאר בגובה הזה? =( עוד דבר שמדאיג אותי הוא התפתחות החזה. החזה של אחותי בת ה- 15.5 הו במידה DD80 ושל אימה שלי הוא D85. שלי בניגוד אליהם A70. אם חשוב לציין שגם החזה של סבתי מצד אבא גדול אך מצד אימא יחסית קטן. האם החזה שלי יגדל עוד או שגם מבחינת גדילת החזה אני נעצרת? ההתפתחות של אחותי הייתה מהירה מאוד, כבר בכיתה ה' היה לה חזה די גדול וההתפתחות שלי היא איטית מאוד, לכן אני לא מוצאת מקום להשוות בינינו.. האם אני עוד אגדל ויתפתח או אשאר בגודל הדיי מזערי הזה? האם אתם ממליצים ללכת לרופא? אשמח לתשובה, שיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין ש..
אנה03/08/2008משקלי הוא 36 קילו. אם זה חשוב לאבחנה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא יהיה שינוי משמעותי בגובה
פרופ' אלי הרשקוביץ05/08/2008אם אכן קבלת מחזור לפני שנתיים וחצי.
לגבי החזה איני יודע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)