שאלה חשוב.

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• שאלה חשוב.
    אנה
    03/08/2008

אני בת 14.5 וגובהי 1.47. אני מודאגת בקשר להתפתחות שלי מכיוון שיש לי מבנה גוף קטן מאודד ואני מפחדת לא לגבוה יותר ולא לגדול יותר. אם חשוב לציין שקיבלתי מחזור בגיל 12. יחסית לשאר הילדים בגילי אני נמוכה מאוד, וקטנה מאוד מבחינה גופנית. גם ההורים שלי לא גבוהים, בערך 1.60 כל אחד מהם. האם יש סיכוי שאני אהיה גבוהה או שמא אני אשאר בגובה הזה? =( עוד דבר שמדאיג אותי הוא התפתחות החזה. החזה של אחותי בת ה- 15.5 הו במידה DD80 ושל אימה שלי הוא D85. שלי בניגוד אליהם A70. אם חשוב לציין שגם החזה של סבתי מצד אבא גדול אך מצד אימא יחסית קטן. האם החזה שלי יגדל עוד או שגם מבחינת גדילת החזה אני נעצרת? ההתפתחות של אחותי הייתה מהירה מאוד, כבר בכיתה ה' היה לה חזה די גדול וההתפתחות שלי היא איטית מאוד, לכן אני לא מוצאת מקום להשוות בינינו.. האם אני עוד אגדל ויתפתח או אשאר בגודל הדיי מזערי הזה? האם אתם ממליצים ללכת לרופא? אשמח לתשובה, שיר.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשוב.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין ש..

אנה
    03/08/2008

משקלי הוא 36 קילו. אם זה חשוב לאבחנה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יהיה שינוי משמעותי בגובה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    05/08/2008

אם אכן קבלת מחזור לפני שנתיים וחצי.
    לגבי החזה איני יודע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו