בתי בת שבע

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• בתי בת שבע
    שלומית מב"ש
    10/08/2008

אצל אנדרקרינולוגית בב"ש היא בדקה את ביתי וטענה שמדובר בטרנר ביקשה שאעשה עוד בדיקות+צילום בכף יד חזרתי לרופא המשפחה שטען שביתי שמנה מאוכל ולא מפעילות הורמונלית ולא צריך לבדוק ולדקור את הילדב במשך כל היום ואני כמו כל אמא מפוחדת הפנמתי והמשכתי בפעילותי מדי שנה אני מבצעת בדיקת סוכרת +בדיקת TSH ותודה לאל הם תקינים מה שמפריע לי לאחרונה שביתי משמינה בצורה רצינית היא שוקלת 41 ק"ג וגובהה 1.19 ס"מ הפות שלה נפוח למדי והחזה שלה גם נפוח אציין שהיא מפוחדת מבדיקות וגם שאני רוצה להציץ ולבדוק לעומק אם ישונו שיעור באיבר מינה היא מתנגדת מאוד אני דואגת מאוד למצבה מבקשת את התיעצותכם בענין הצילום לפני כ4 שנים התאים לכף יד של ילד בן 3

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת שבע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי בהירות

פרופ' אלי הרשקוביץ
    11/08/2008

ראשית, מאד לא סביר שבתך סובלת מתסמונת טרנר כיון שגובהה הוא בסביבות אחוזון 25 שהוא לא אחוזון נמוך.

קשה לי לחוות דיעה על השמנת בתך ולגבי החשד להתפתחות מינית קודמת מבלי לבודקה..
    אני ממליץ על פניה לרופאה שעוקבת אחריה לשם הערכה מחודשת (לא בהכרח מחייב בדיקות דם)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו