טסטוסטרון נמוך אצל נער בן 19

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• טסטוסטרון נמוך אצל נער בן 19
    בדוי
    15/08/2008

שלום אני ספורטאי מתחרה ומצטיין בג'ודו לפני כשנה התנסיתי בחומרים אנאבוליים לשיפור הביצועים שלי בספורט הם נורא עזרו אבל הפסקתי איתם וכבר חצי שנה שרמות הטסטוסטרון שלי נמוכות מהרגיל חשבתי שזה יסתדר עם הזמן אבל אין שום שיפור מבדיקה לבדיקה הבנתי שקיים דבר שנקרא HRT ׂ(hormone replacement therapy) שלוקחים טסטוסטרון חיצוני השאלה שלי האם טסטוסטרון במינון נמוך (לא גבוה כמו שלקחתי) יכול עדיין להמשיך לדכא את ההיפוזיה או שיש סיכוי שהמערכת תתאושש ביחד עם טיפול שכזה? אני לא יכול לחכות עם זה יותר יש לי המון בעיות בחיים האישיים בגלל זה ומצבי רוח וכמובן שלא נדבר על זה שאני כבר לא ספורטאי מצטיין

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אף אחד לא יודע לענות לי?

בדוי
    17/08/2008

שאלה פשוטה סהכ"... האם תחליף הורמונלי זמני ימשיך להשבית את המערכת ההורמונלית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

פרופ' אלי הרשקוביץ
    18/08/2008

מצטער על האחור בתשובה.

מתן טסטוסטרון גורם לדיכוי היפופיזארי. על מנת שההיפופיזה תתאושש יש להפסיק את הטיפול.
    אני ממליץ לך לפנות למעקב אנדוקריני לקבלת טיפול פרטני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו