מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- טסטוסטרון נמוך אצל נער בן 19בדוי15/08/2008
שלום אני ספורטאי מתחרה ומצטיין בג'ודו לפני כשנה התנסיתי בחומרים אנאבוליים לשיפור הביצועים שלי בספורט הם נורא עזרו אבל הפסקתי איתם וכבר חצי שנה שרמות הטסטוסטרון שלי נמוכות מהרגיל חשבתי שזה יסתדר עם הזמן אבל אין שום שיפור מבדיקה לבדיקה הבנתי שקיים דבר שנקרא HRT ׂ(hormone replacement therapy) שלוקחים טסטוסטרון חיצוני השאלה שלי האם טסטוסטרון במינון נמוך (לא גבוה כמו שלקחתי) יכול עדיין להמשיך לדכא את ההיפוזיה או שיש סיכוי שהמערכת תתאושש ביחד עם טיפול שכזה? אני לא יכול לחכות עם זה יותר יש לי המון בעיות בחיים האישיים בגלל זה ומצבי רוח וכמובן שלא נדבר על זה שאני כבר לא ספורטאי מצטיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף אחד לא יודע לענות לי?
בדוי17/08/2008שאלה פשוטה סהכ"... האם תחליף הורמונלי זמני ימשיך להשבית את המערכת ההורמונלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות
פרופ' אלי הרשקוביץ18/08/2008מצטער על האחור בתשובה.
מתן טסטוסטרון גורם לדיכוי היפופיזארי. על מנת שההיפופיזה תתאושש יש להפסיק את הטיפול.
אני ממליץ לך לפנות למעקב אנדוקריני לקבלת טיפול פרטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)