מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- בבקשה עזרו לימתי26/06/2007
שלום למנהליי הפורום
בעייתי היא כזאת אני בן 24 ומתחיל להקריח אני פוחד מזה פחד מוות ובאותה שעה יש לי גם מאוד מפותח זאת אומרת ציצי של ילדה ואני בחור רזה
כל החיים שלי סבבו סביב המראה והביטחון העצמי שלי הלך ונפגע וכתוצאה מכך אני לא יכול לנהל חיי חברה תקינים אני כל היום בחרדות ואני לא עושה כלום עם החיים שלי מרוב דכאון!
איך יכול להיות שמה שפוגע לי בזקיקי השיערה DHT נגזרת של טסטוסטרון הוא מה שחסר לי בגוף לפי אנדוקרינולוגית אחוזיי הטסטוסטרון נמוך אצלי אז אני לא מבין מה הבעיה שלי? אני חלק ברוב אזוריי גופי אין לי כמעט שיערות בפנים והחזה שלי מפותח איך באותו הזמן אני גם מקריח!
אנא מנהליי הפורום היקרים אני מתחנן לפניכם שתעזרו לי למצוא פתרון לבעייה אני פשוט לא יכול להמשיך ככה זה מטריף אותי וזה תוקע לי את החיים
תשובתכם יכולה לעזור לי מאוד ואני אעריך אותה מקרב לב
אני אובד עצות וחסר אונים כרגע אני חייב לעשות משהו שישפר לי את ההרגשה
שוב תודה על הזמן והעזרה אני מאוד מעריך את זה!
מתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדים
פרופ` זאב הוכברג01/07/2007פורום זה עוסק בילדים ומתבגרים בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)