בן 13וחצי בעית גובה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• בן 13וחצי בעית גובה
    רוצה להתנדב
    02/09/2008

יש לי בעיה אני בן 13 וחצי והתחלתי להתבגר מוקדם ולכן גם הייתה לי קפיצת גוה משמעותית בגיל 11 ו12 אך כבר שנה האחרונה אני כמעט ולא גבהתי אפילו שנה וחצי ממש בקושי וכל יום אני רק רואה איך חבריי עוקפים אותי בגובה ואני הופף מהכי גבוה להכי נמוך, האם תהיה לי עוד קפיצת גדילה או שאני אמשיך לגבוה 3-4 ס,"ב שנה עד שאני אפסיק (עכשיו אני בסביבות ה 1.71-1.72) אני מקווה להגיה לפחות ל1.83 האם אני יכול? , קראתי שחומצות האמינו - שארגינין ואורניטין מעלים את רמות הורמון הגדילה בגוף בעת לקיחתן האם זה נכון? בבקשה עזרו לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 13וחצי בעית גובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין בעיה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    07/09/2008

1.71-1.72 הוא גובה בהחלט סביר כגובה סופי שאולי הגעת אליו מוקדם כי התחלת להתבגר מוקדם.
    הערכה מפורטת יותר תוכל לקבל אצל הרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא

רוצה להתנדב
    12/09/2008

שאני שחיין תחרותי ולא אגיע לרמה גבוה אם אהיה פחות מ1,85 לא עניתה לי על השאלה השניה: האם ארגנין ואורניטין מעלים את רמות הורמון הגדילה, אני חושב שלא עגעתי לגובה הסופי שלי מפני שאני ממשיך לגבוה רק בקצב נמוך יותר, כאשר הלכתי לרופא אמרו לי שאהיה 1.87 אבל זה רק על סמך גילי ולא על סמך גיל העצמות אך הם אמרו שבכל זאת טווח הטעות יכול להיות עד 5 ס"מ, האם זה אומר שאהיה מינימום 1.82

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

פרופ' אלי הרשקוביץ
    14/09/2008

אורניטין וארגינין עשויים להעלות רמות הורמון גדילה אך לטווח קצר דקות עד שעות מזמן המתן

טווח הטעות אינו מאפשר לנבא במדוייק את הגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו