מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- הייתה קטנה ברחם ונשארת קטנהמה זה04/10/2008
שלום יש לי תינוקת בת 7 חודשים בזמן ההריון הובחן שהיא קטנה לגילה ההבחנה היתה כבר בשלב מאוחר ולכן לא בוצע בדיקת מי שפיר בשאר הבדיקות הכל היה 100% היא הוצאה לפני הזמן בגלל שחד שהיא לא גדלה כלל ולכן השבוע 36 הוציאו אותה בניתוח קיסרי בתקווה שבחוץ תתפתח ותגדל טוב יותר היא הייתה שבועיים בפגייה בתחילה מונשמת ולאחר מכן עם חמצן מכיוון שהריאות שלה לא היו מפותחות מספיק כרגע היא בסדר אך אינה עולה במשקל ולפי מה שאומרים היא פתחה עקומת משקל משלה ראוי לציין כי היא נולדה 1970 כיום היא שוקלת 5.600 בבדיקה אצל אנדקורינולוגית נאמר כי צריך לעשות עוד ברור גנטי ובדיקות דם חוזרות הברור הוא עוד חודשיים בדיקות הדם נלקחו לפני יומיים מבחינה התפתחותית מוטורית הילדה זוחלת זחילת גחון אוחזת דברם בידיים ללא כל קושי מרימה את ראשה ללא בעייה מבחינת השפה היא ממלמלת המון אבאבאבא וכדומה וצוחקת בקול השאלה היא אם יש לי סיבה ליהיות מודאגת מאוד או לא דבר נוסף זה שאני ובעלי יחסית גבוהים והקטנה ממש נמוכה לגילה כמו כן בבדיקות דם הראשונות נאמר שיש עודף פעילות שחלתית ולכן בעצם אנו עושים בדיקות דם חוזרות האם דברים אילו אומרים משהו??? אשמח לכל תגובה כי כרגע אנו קצ חוששים ואפשר להגיש שאנו חוששעם ודואגים כבר יותר מידי חודשים והזמן עובר ולא מטפלים אולי כדאי לזרז בכדי לטפל טוב אני יודעת שזה קצת ארוך אך אשמח לכל תגובה בתודה מראש האמא המודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב בשלב זה
פרופ' אלי הרשקוביץ06/10/2008יש סיכויים לא רעים לתקון הגדילה בהמשך עד גיל שנתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)