מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- גובהחסוי26/10/2008
שלום אני בן שלוש עשרה ושמונה חודשים גובה מטר ארבעים ותשע וחצי משקל 41 ק"ג גובה הורים אבא מטר שמונים ושלוש אמא מטר שישים ושבע לפני שנה שהייתי בגובה מטר ארבעים וחמש הלכתי לרופא אנדוקרינולוגיה צבי צדיק לפני שהלכתי אליו עשו לי צילום כף יד וגיל העצמות היה 11 וחצי ואמר לי לחזור אליו אחרי שנה ולפני שבועיים בערך חזרתי אליו והגובה שלי היה מטר ארבעים ותשע וחצי כלומר גבהתי ב4 וחצי ס"מ והוא אמר לי שהוא ישלח לי מכתב הביתה היום נשלח לי מכתב הביתה והוא רשם לי בו שתחזית הגובה הסופי שלי הוא 172-174 ס"מ ושיש לחזור על החישובים בעוד חצי שנה שאלתי היא למה הגובה של התחזית נמוך יחסית לגובה הוריי? יש לציין שכל המשפחה שלי אנשים גבוהים אפילו אחי שקטן ממני בשנתיים עובר אותי וגובהו מטר חמישים וחמש האם יש להסתמך על התחזית האם היא פחות או יותר יכולה להעיד על הגובה הסופי? זה ממש מתסכל להיות נמוך ועוד במשפחה שבה כולם גבוהים אני לא מבין למה אני נמוך אם הוריי וכל משפחתי גבוהים סליחה על כל השאלות מחכה לתשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחזיות
פרופ' אלי הרשקוביץ27/10/2008תחזיות הגובה אינן מדע מדויק.
גובה המטרה שלך המבוסס על גובה הוריך הוא 181 אך טווח גובה המטרה הוא בין 171-191 ס"מ
כלומר "מותר" בהחלט לבן של הורים עם הגובה שציינת להיות בגובה סופי של 172-174 ס"מ.
מצד שני אם התבגרותך המינית רק החלה ייתכן ותעבור את התחזית "הקודרת" שנתנה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)