מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- תת פעילות - בלוטת התריסדני מדר28/11/2008
לאחר כמספר שנים של מעקב במחלקה האנדוקרינולוגית בשניידר וקצת קריאה על כל עניין הבלוטה החלו אצלי לאחרונה תופעות מוזרות של טישטוש ראייה בשינוי תנוחה, אי סבילות לקור, יובש בעור הידיים והרגליים, עצירות חוסר ריכוז ועוד.. ערכי הTSH בבדיקה האחרונה היו 13 וערכי T3 ו-FT4 תקינים. אני מטופל באלטרוקסטין 200 מ"ג כל יום בשבוע. מאחר והרופא שלי לא נמצא בארץ החלטתי להתייעץ בפורום הזה.. ממה עלולים לנבוע הסימפטומים הנ"ל? אני בן 18.5 וחצי לפני גיוס - כעת הפרופיל שלי 24 זמני עקב המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תת פעילות של בלוטת התריס
פרופ' אלי הרשקוביץ29/11/2008כל הסימנים שתארת (למעט טשטוש הראיה בזמן שינויי תנוחה) עשוים להתאים לתת פעילות של בלוטת התריס כאשר ערכי FT4 ו FT3 נמוכים ואילו ערכי TSH גבוהים משמעותית מהערך שציינת.
אולם כל חולה עלול להגיב אחרת לדרגות חומרה שונות של הבעיה
המינון שאתה מקבל הוא גבוה מהמקובל. האם אתה מקפיד לקחת את התרופה באופן סדיר.
חשוב גם לקחת את הכדור על בטן ריקה -שעה לפני האוכל.
דיאטה מרובת סיבים ושמוש בלחם קל עלולה להפריע לספיגת התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)