שיעור פלומתי

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• שיעור פלומתי
    קרן
    28/12/2008

ביתי בת 4 וחצי. נולדה גבוהה מאוד, ייתכן שבשל סוכרת הריונית לא מאובחנת, אם כי המשיכה להיות באחוזונים הגבוהים ורק היום מתחילה להתאזן (מעט גבוהה מהממוצע עדיין, משקל רגיל). בגיל3-4 חד' זיהיתי פלומה כמעט-שקופה בערווה, ורופאת משפחה (בניו יורק) המליצה על בדיקה אנדקרינולוגית (דם+גיל עצמות + אולטרה-סאונד) שערכתי בגיל 8 חודשים, למרות שאמרה כי כנראה תקין- ואכן כך היה. הממצא היחיד היה ציסטה שפירה על השחלה, והאנדקרינולוגית אמרה שאין אפילו צורך במעקב. מאז אין שינוי בקליניקה ואנדקרינולוג עמו התייעצתי טלפונית כששבנו ארצה אמר לי שזה נורמאל לגמרי ושאניח לילדה- היא כנראה מעט שעירה. עם זאת, הקיץ התלוננה רבות על הזעה בבית השחי (ללא ריח). בהסתכלות מדוקדקת זיהיתי כי ישנה פלומה מינימלית שקופה שם (בעלי אינו מסוגל לראותה, אך היא שם...). רופאת המשפחה אמרה ששווה לבדוק אצל אנדקרינולוג כי זה אינו ממצא שגרתי, אבל איני רוצה לטרטר את הילדה אם אין צורך. לציין כי היא לא מאוד שעירה (חלקה לגמרי בידיים וברגליים), אך יש לה גם פלומה עדינה בגב, בין הגבות ובעיקר בשפם. אביה שעיר ואני חלקה. מה דעתך?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור פלומתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי ממתין

פרופ' אלי הרשקוביץ
    30/12/2008

אין בעצם שום התקדמות בסימני מין. ההזעה ללא ריח אינה משמעותית ולכן הייתי מחכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו