הורמון גדילה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• הורמון גדילה
    zina
    01/01/2009

שלום רב אני מודאגת לגובה של הבת שלי . ע"פ בדיקת דם GH -0.24 NG/ML T3-TOTAL-1.75 FREE T4-15.93 מדובר בילדה בת 10 , גיל עצמות מתאים ל8 שנים ו10 חודישם גובה שלה היום 122.5 ס"מ . אנו הורים נמוכים .גובה שלי 1.45 ס"מ , גובה של בעלי 1.62 ס"מ . האם ניתן לטפל בהורמון גדילה ? אולי קיים טיפול אחר? אשמח לקבל מכם תשובה .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמון גדילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיחה ארוכה

פרופ` זאב הוכברג
    02/01/2009

רמת הורמון בגדילה אינה מראה על חסר בהורמון.
    אני מציע שתלכי עם הילדה לבדיקה אצל אנדוקרינולוג, והוא יסביר לך את אפשרויות הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמון גדילה

ZINA
    05/01/2009

היינו אצל רופה אנדוקרינולוג,תיארתי קודם תוצאות של בדיקת דם ורנטגן כף היד.לא הוצע לנו טיפול כלשהו .האם לקבוע פגישה איתך בבית חולים מאיר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גדילה

zina
    16/03/2009

אני קבעתי פגישה במרפאה שלך ב21.04.09. בינתיים עשינו לילדה קלונידין טסט . התוצאות היו נמוכות . רופא הפנה אותנו לגלוקוגון טסט ,אך הטסט עדיין לא נעשו משום שבבתי חולים בירושלים משתמשים בארגנין במקום גלוקוגן וכדי להחליף תרופה נדרש אישור של הרופה המטפל שיצא לחופשה ארוכה. האם חייבים להגיע לפגישה איתך עם התוצאות של הטסט הזה .אם התשובה היא כן אדחה את הפגישה למועד מאוחר יותר . יש לנו צילום של כף היד, בדיקת דם להורמונים וקלונידין טסט. האם זה מספיק ? יהיה חבל אם נגיע מירושלים ללא בדיקות הנדרשות . אני מתחננת לענות לי ,בבקשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו