האם יש קשר בין שיעור יתר לגובהה ??

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• האם יש קשר בין שיעור יתר לגובהה ??
    מ
    11/01/2009

אני לאחר בדיקת דם ומתברר שיש הורמון מעט גבוה וזה גורם לי לשיערות יתר שמעתי שיש קשר ששיעור יתר גורמת להתגרות מוקדמת וזה פוגע בגובהה יכול להיות שזה נוגע גם אלי ..?? גובהיי נמוך 1.52 יחסית לאמא שלי ..אני יעשה הכול בשביל לגבוהה ואם ישנם בעיות הורמניות כמו השיעור שמפריעות לי לגבוה אני רוצה לטפל בה ואמי 1.62 ואבא1.63 תן לי תקווה תודה מראש..

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייתכן קשר כזה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    11/01/2009

ולכן אני ממליץ לך לפנות להערכה אצל אנדוקרינולוג ילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביקרתי אצל אנדרניקלוג ילדים.....

אני
    12/01/2009

לשם השיעור יתר והגובה והיא נתנה מרשם של סוג כדורים:diane זה טוב ..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות שהגובה ישתפר ..?

מ
    12/01/2009

בעיקבות הטיפול בשיעור יתר על ידי דווקא כדורים אלו ..? תודה .. מידע זה חשוב עבורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני נושאים

פרופ' אלי הרשקוביץ
    15/01/2009

שייתכן והם קשורים אך רוב הסיכויים שלא בהכרח

ראשית נושא הגובה- אני מבין שאת לא מרוצה מגובהך אך הוא בהחלט גובה צפוי (בהנחה שכבר סיימת לגדול וקבלת מחזור זה מכבר) לבת עם הורים בגובה שציינת

שעור היתר מחייב ברור בייחוד עם הוא מתקדם ונלוים אליו תופעות כמו השמנה ומחזור לא סדיר

בכל מקרה גם אם יש קשר בין המצבים אך את כבר סיימת לגדול לא ניתן יהיה לשפר את הגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו