הורמון גדילה

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• הורמון גדילה
    אורלי
    22/02/2009

בבדיקות שערכנו בסורוקה לביתי בת השנתיים התברר שגופה כמעט ואינו מייצר הורמון גדילה. ( שתי בדיקות שונות ). נשלחנו לבדיקת אמ.אר.אי. כל זאת בחודש ספטמבר. בשל גילה בצעיר הבדיקה מחייבת הרדמה כללית, לדאבוננו בכל פעם שמגיע מועד הבדיקה היא חולה וכך נדחו כבר שלוש בדיקות. נאמר לי כי כדי לקבל אישור של משרד הבריאות להורמון גדילה הילדה חייבת לעבור את הבדיקה הזאת. אני חוששת שחלון הזמן יסגר, והיא "תאבד" את הסנטימטרים שיכלה "להדביק". מה עליי לעשות ? אגב קבעתי פגישה עם הרופא המטפל אך יש לפחות עוד חודש לפגישה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמון גדילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת MRI

פרופ' אלי הרשקוביץ
    23/02/2009

כאשר מאבחנים חוסר בהורמון גדילה יש לבצע בדיקת MRI בין השאר כדי לשלול קיום תהליך תופס מקום באזור בלוטת יותרת המוח. במצב זה אין לטפל בהורמון גדילה.
    אני ממליץ לך להתקשר לרופא המטפל בסורוקה על מנת לזרז את בצוע הבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא תגובתך

אורלי
    23/02/2009

האם יכולה ליצור איתך קשר לנייד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך המרפאה של סורוקה

פרופ' אלי הרשקוביץ
    24/02/2009

עדיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו