טריגליצרידים

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• טריגליצרידים
    טל
    23/03/2009

שלום, אני בת 21 ,בריאה בדר"כ , פעילה גופנית עם תזונה מאוזנת,ללא עודף משקל, נוטלת גלולות קרוב ל4 שנים (לפני כחודשים עברתי מדיאנה ליסמין.) לפני 3 שבועות בצעתי בדיקת דם והלן הממצאים הבאים - טריגליצרידים - 272 tsh - 6.33 Free Thyroxine (FT4) -12.2 כולסטרול - 211 Non-HDL Cholesterol-152 HDL-58 LDL-97 רציתי לדעת מאיפה נובעת רמת הטריגליצרידים הגבוהה? האם קיימת תת פעילות בבלוטה? האם ישנו קשר? מה עליי לעשות? לתשובתך באמור אודה, טל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טריגליצרידים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון

טל
    23/03/2009

שלום, אני בת 21, בריאה בדר"כ , פעילה גופנית עם תזונה מאוזנת,ללא עודף משקל, נוטלת גלולות קרוב ל4 שנים (לפני כחודשים עברתי מדיאנה ליסמין.) לפני 3 שבועות בצעתי בדיקת דם ולהלןהממצאים הבאים - טריגליצרידים - 272 tsh - 6.33 Free Thyroxine (FT4) -12.2 כולסטרול - 211 Non-HDL Cholesterol-152 HDL-58 LDL-97 רציתי לדעת מאיפה נובעת רמת הטריגליצרידים הגבוהה? האם קיימת תת פעילות בבלוטה? האם ישנו קשר? מה עליי לעשות? לתשובתך באמור אודה, טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעה קלה בבלוטת המגן

פרופ' אלי הרשקוביץ
    24/03/2009

שאינה מחייבת טיפול אלא מעקב בשלב זה.
    העליה ברמת הטריגליצרידים הינה קלה אינה מחייבת טיפול ויכולה לנבוע מסיבות גנטיות
    הייתי חוזר על הבדיקות בעוד חודשיים שלושה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו