צריך עזרה דחוף!!!!

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה דחוף!!!!
    גיא
    28/04/2009

שלום לכולם

אני אב גרוש לילדה בת 7 וחצי. לפני כשנה הודיעה לי גרושתי שלילדה יש חשד להתבגרות מוקדמת. מיד ביררתי על הנושא והבנתי שיש טיפול בזריקות שהן נורא כואבות.
    אתמול הודיעה לי לפתע גרושתי שהילדה מתחילה בטיפול הזריקות. שאלתי אותה באיזו זכות היא מחליטה בלעדית על סוג הטיפול לילדה בייחוד שהזריקות האלה נורא כואבות. היא טענה בביטול שהזריקות לא כואבות והן כמו "חיסון בביה"ס". כשאספתי את הילדה לאחר החיסון היא סבלה קשות מהכאבים וממש בכתה בכי מר. אמה באה לאסוף אותה בחזרה לביתה למרות שהילדה הייתה אמורה לישון אצלי והילדה ממש ביקשה ממנה "אני לא רוצה לעשות את הזריקות האלו יותר". שאלתי היא האם יש טיפול אלטרנטיבי שלא כרוך במתן הזריקות הכואבות. יש לציין שהרופא ציין בהמלצתו שיש לקבל זריקות אחת ל 28 יום ושהמצב הכללי הוא טוב, פנים ללא אקנה,אין שיעור,אין הפרשותואין ריח גוף.צואר ללא גויטר. לב קולות סדירים ריאות אוורור תקין.
    הוא הזמין למעקב כעבור 3 זריקות (3 חודשים).
    השאלה שלי האם כדאי לבצע אבחון נוסף (second opinion) ע"י רופא חיצוני ולא של מכבי והאם קיים טיפול אלטרנטיבי לאור הממצאים שהוזכרו לעיל.

מודה מראש על כל תגובה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה דחוף!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגרות מינית מוקדמת

פרופ' אלי הרשקוביץ
    30/04/2009

אין זה המקום להתערב ביחסים בינך ובין גרושתך.
    הייתי מתמקד במטרות המוגדרות של הטיפול בבתך.
    הייתי משוחח על כך עם הרופא שהמליץ על הטיפול . מניסוני רבות מהבנות אינן נזקקות לטיפול לא משום שהוא כואב אלא שהוא אינו נחוץ בעצם אך מובן שפרטנית איני יכול להשיב.
    אין טיפולים אלטרנטיבים
    זכותך כמובן לפנות לחוות דעת שניה אם תחפוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו