מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- צריך עזרה דחוף!!!!גיא28/04/2009
שלום לכולם
אני אב גרוש לילדה בת 7 וחצי. לפני כשנה הודיעה לי גרושתי שלילדה יש חשד להתבגרות מוקדמת. מיד ביררתי על הנושא והבנתי שיש טיפול בזריקות שהן נורא כואבות.
אתמול הודיעה לי לפתע גרושתי שהילדה מתחילה בטיפול הזריקות. שאלתי אותה באיזו זכות היא מחליטה בלעדית על סוג הטיפול לילדה בייחוד שהזריקות האלה נורא כואבות. היא טענה בביטול שהזריקות לא כואבות והן כמו "חיסון בביה"ס". כשאספתי את הילדה לאחר החיסון היא סבלה קשות מהכאבים וממש בכתה בכי מר. אמה באה לאסוף אותה בחזרה לביתה למרות שהילדה הייתה אמורה לישון אצלי והילדה ממש ביקשה ממנה "אני לא רוצה לעשות את הזריקות האלו יותר". שאלתי היא האם יש טיפול אלטרנטיבי שלא כרוך במתן הזריקות הכואבות. יש לציין שהרופא ציין בהמלצתו שיש לקבל זריקות אחת ל 28 יום ושהמצב הכללי הוא טוב, פנים ללא אקנה,אין שיעור,אין הפרשותואין ריח גוף.צואר ללא גויטר. לב קולות סדירים ריאות אוורור תקין.
הוא הזמין למעקב כעבור 3 זריקות (3 חודשים).
השאלה שלי האם כדאי לבצע אבחון נוסף (second opinion) ע"י רופא חיצוני ולא של מכבי והאם קיים טיפול אלטרנטיבי לאור הממצאים שהוזכרו לעיל.
מודה מראש על כל תגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בגרות מינית מוקדמת
פרופ' אלי הרשקוביץ30/04/2009אין זה המקום להתערב ביחסים בינך ובין גרושתך.
הייתי מתמקד במטרות המוגדרות של הטיפול בבתך.
הייתי משוחח על כך עם הרופא שהמליץ על הטיפול . מניסוני רבות מהבנות אינן נזקקות לטיפול לא משום שהוא כואב אלא שהוא אינו נחוץ בעצם אך מובן שפרטנית איני יכול להשיב.
אין טיפולים אלטרנטיבים
זכותך כמובן לפנות לחוות דעת שניה אם תחפוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)