מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- גובה סו]פימשה29/04/2009
שלום לכם.
אני מאוד מוטרד מהגובהה שלי, גובהי כ172 ס''מ (וגובה אמי 170 גובה אבי 172) אני בן 17 וחצי, ואני בטוח שגיל העצמות שלי קטן בהרבה מגילי הכרונולי , מגיל 16 גבהתי כ4 ס''מ עד עכשיו, אני חייב לפחות להתנשא לגובה שמעל 176 , אחרת אני אכנס לדיכאון. אני חייב לציין שכבר אני בדיכאון עמוק בגלל הגובה שלי וזה מוריד לי מהדימוי העצמי ואני לא יודע איך לשפר את זה, אמנם הגובה שלי תקין לחלוטין אך שאני הולך ברחוב אני מרגיש נמוך באופן לא נורמלי, שמתי לב שהעצמות שלי מפותחות הם רזות, לא כמו שאר בני גילי, אפילו אחותי בת 10 לה עצמות יותר ''רחבות' וגדולות. האם יש מצב שאני אגבה לפחות לגובה 175?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גיל עצמות
פרופ' אלי הרשקוביץ30/04/2009בדיקת גיל עצמות תבהיר אם קיים פוטנציאל גדילה.
איני מבין מדוע אתה בדכאון מגובה 172 ס"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה עוזר -
משה17/05/2009בנוסף , נולדתי כילד ממש כמעט פג (2 וחצי קילו או 2 קילו - לא ממש זכור לי ) ,אתם לא מבינים את הרגשה שילד יותר נמוך ממל עוקף אותך בגובה וכל החברים שלך יותר גובהים ממך אך אתה הנמוך ביותר וזה כל כך מתסכל, וכן ה172 ס''מ לא מרגיש בכלל שאני בגובה הזה , אני הולך ברחוב באופן משמעותי כל ילד שני יותר גבוהה ממני , איך אמצע לי את הבחורה שלי זה קצת מקשה עליי ומקטין לי את אחוז הבחורות שהיו הולכות אותי לולא הגובה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)