גובה סו]פי

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• גובה סו]פי
    משה
    29/04/2009

שלום לכם.
    אני מאוד מוטרד מהגובהה שלי, גובהי כ172 ס''מ (וגובה אמי 170 גובה אבי 172) אני בן 17 וחצי, ואני בטוח שגיל העצמות שלי קטן בהרבה מגילי הכרונולי , מגיל 16 גבהתי כ4 ס''מ עד עכשיו, אני חייב לפחות להתנשא לגובה שמעל 176 , אחרת אני אכנס לדיכאון. אני חייב לציין שכבר אני בדיכאון עמוק בגלל הגובה שלי וזה מוריד לי מהדימוי העצמי ואני לא יודע איך לשפר את זה, אמנם הגובה שלי תקין לחלוטין אך שאני הולך ברחוב אני מרגיש נמוך באופן לא נורמלי, שמתי לב שהעצמות שלי מפותחות הם רזות, לא כמו שאר בני גילי, אפילו אחותי בת 10 לה עצמות יותר ''רחבות' וגדולות. האם יש מצב שאני אגבה לפחות לגובה 175?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גובה סו]פי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל עצמות

פרופ' אלי הרשקוביץ
    30/04/2009

בדיקת גיל עצמות תבהיר אם קיים פוטנציאל גדילה.
    איני מבין מדוע אתה בדכאון מגובה 172 ס"מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה עוזר -

משה
    17/05/2009

בנוסף , נולדתי כילד ממש כמעט פג (2 וחצי קילו או 2 קילו - לא ממש זכור לי ) ,אתם לא מבינים את הרגשה שילד יותר נמוך ממל עוקף אותך בגובה וכל החברים שלך יותר גובהים ממך אך אתה הנמוך ביותר וזה כל כך מתסכל, וכן ה172 ס''מ לא מרגיש בכלל שאני בגובה הזה , אני הולך ברחוב באופן משמעותי כל ילד שני יותר גבוהה ממני , איך אמצע לי את הבחורה שלי זה קצת מקשה עליי ומקטין לי את אחוז הבחורות שהיו הולכות אותי לולא הגובה שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו