2 שאלות על שתי בנותי

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות על שתי בנותי
    נעמה
    01/05/2009

שלום.
    בתי הגדולה בת 9 היא נמוכה יחסית לגילה- תמיד הייתה באחוזון הנמוך, גם בעלי נמוך, ואני ממוצעת. לפני כשנה החל ריח זיעה חריף והיא החלה שימוש בדיאודורנט בנוסף לאחרונה שמתי לב כי השדיים שלה מתחילות להתפתח. יש לציין כי היא בעלת נטיה להשמנה.כיצד ניתן להבדיל אם זו התפתחות שדיים או שומנים? והאם זה נורמלי בגילה?והאם יש קשר לריח הזיעה?
    בתי השניה בת 6, נולדה שעירה. חשבנו שעם הזמן השיער ייעלם, ואכן הוא נעלם מאיזור הפנים אך ידיה רגליה וכתפיה שעירות. גם בפות ישנן שערות עדינות אך כהות. לאחרונה היא מביעה מורת רוח על השערות ברגליה ובידיה. רופא הילדים טוען שאין סיבה לדאגה. יש לציין כי בעלי ממוצא אשכנזי, ואני חצי אשכנזיה וחצי ספרדיה. אני אישית לא חלקה אך גם לא שעירה באופן מפריע או בולט. כיצד לדעתך יש לנהוג? האם יש צורך בביקור אצל אינדיקרינולוג. אינני רוצה להעביר לה מסר כי משהו לא תקין.
    שבת שלום
    נעמה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות על שתי בנותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעור יתר

פרופ' אלי הרשקוביץ
    03/05/2009

הייתי פונה לבדיקה לשם הערכה. רוב הסיכויים שמדובר בשעור יתר שלא על רקע הורמונלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו