5ar ערכים

מנהל הפורום

פרופ` אלי הרשקוביץ
פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164
לקביעת תור אצל פרופ' אלי הרשקוביץ
055-4533164 ללא פרסום בפורום

• 5ar ערכים
    סולו
    13/05/2009

שלום . יחס טסטוסטרון לדהידרוטסטוסטרון היה 5 סמוך ללידה ו-4.4 לאחר תבחין פרגניל .בבקשה! מה המשמעות הערכית .ובכלל מה האופציות להשפעה על הבן?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' אלי הרשקוביץ - 055-4533164

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    5ar ערכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 5AR

פרופ' אלי הרשקוביץ
    18/05/2009

אני מניח שחשדו במצב של חוסר באנזים 5AR ועקב פניס קטן
    יחס טסטוסטרון לדיהידרוטסטוסטרון כפי שציינת אינם תומכים באבחנה הזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 5ar בנוסף ל...

סולו
    21/05/2009

תודה על ההארה .האם אפשר לומר שיחס נמוך יכול להצביע על dht נמוך שגורם לליקוי באיכות הזרע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

פרופ' אלי הרשקוביץ
    24/05/2009

רמת DHT אינה קשורה ישירות לאיכות הזרע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוסף ל5ar

סולו
    29/05/2009

תודה רבה. משום מה יש בי תחושה שיש קשר בין האנזים המדובר לתופעה הקיימת של גדילת שיער מהירה וכן גם הציפורניים.השוואה בינו לבין 5 חבריו למשל. אם הם זקוקים לתספורת כל חודש ימים הוא מסתפר כל 10 ימים .וגוזז ציפורניים בתדירות של 4 ימים ואני מבחין בזה .יכול להיות שאני סתם מגזים ואין קשר בין הדברים אך תחושותיו של בני חדות בנוגע לגופו. ואני מחפש את הקשר לתופעות במיוחד לאור העובדה שהדגשת את נושא הפניס ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו