מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- 5ar ערכיםסולו13/05/2009
שלום . יחס טסטוסטרון לדהידרוטסטוסטרון היה 5 סמוך ללידה ו-4.4 לאחר תבחין פרגניל .בבקשה! מה המשמעות הערכית .ובכלל מה האופציות להשפעה על הבן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
5AR
פרופ' אלי הרשקוביץ18/05/2009אני מניח שחשדו במצב של חוסר באנזים 5AR ועקב פניס קטן
יחס טסטוסטרון לדיהידרוטסטוסטרון כפי שציינת אינם תומכים באבחנה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה5ar בנוסף ל...
סולו21/05/2009תודה על ההארה .האם אפשר לומר שיחס נמוך יכול להצביע על dht נמוך שגורם לליקוי באיכות הזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא
פרופ' אלי הרשקוביץ24/05/2009רמת DHT אינה קשורה ישירות לאיכות הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוסף ל5ar
סולו29/05/2009תודה רבה. משום מה יש בי תחושה שיש קשר בין האנזים המדובר לתופעה הקיימת של גדילת שיער מהירה וכן גם הציפורניים.השוואה בינו לבין 5 חבריו למשל. אם הם זקוקים לתספורת כל חודש ימים הוא מסתפר כל 10 ימים .וגוזז ציפורניים בתדירות של 4 ימים ואני מבחין בזה .יכול להיות שאני סתם מגזים ואין קשר בין הדברים אך תחושותיו של בני חדות בנוגע לגופו. ואני מחפש את הקשר לתופעות במיוחד לאור העובדה שהדגשת את נושא הפניס ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)