מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533164
055-4533164 ללא פרסום בפורום
- נער בן 13, זקן ושפםרבקה ר.14/05/2009
בני בן ה-13 כבר יותר משנה עם סימני שפם כהה וכמה חודשים כבר ממש צומח לו זקן.
לא רצינו שיתחיל להתגלח כי זה רק מזרז את הצמיחה ובגלל היותנו שומרי מצוות, ישנם תקופות מסוימות בשנה שאסור להתגלח ואז כבר יהיה לו, כדברי בעלי "שפם של רס"ר" אם יהיה רגיל להתגלח.
כואב לי כי אני בטוחה שזה גורם לו בושה, לא ראיתי אף חבר מהכתה עם כזו צמיחה. לשפם נתתי לו חומר שמחמצן שיער וזה הבהיר לו את השפם, אבל הזקן כבר ממש עם נוכחות וזה מוזר שיהיה לו זקן בלונדיני.
יש מה לעשות כדי לעכב את הצמיחה? האם תופעה זו מורה על בעיה שצריכה טיפול, מעבר להיותה לא אסתטית? תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקן
פרופ' אלי הרשקוביץ18/05/2009ראשית הייתי מוודא עם רופא הילדים שאכן מדובר בהתבגרות תקינה.
אם כן, אין כמובן מקום לטיפול הורמונלי אלא קוסמטי בלבד
עם חלוף הזמן יותר ויותר בנים משכבתו יתפתחו ויתבגרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בודק רופא הילדים?
רבקה ר.20/05/2009אני מאמינה שכל הנושא וביקור אצל רופא די יביך אותו בשלב זה, אם הוא בודק דברים נוספים. הרופא שלו מכיר אותו ולא אמר לנו כלום, אבל לא הלכנו אליו לבדיקת "התבגרות תקינה". מה עושים בבדיקה הזו?
תודה רבה בכולופן, על תשובתך ועל העידוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקה גופנית מלאה
פרופ' אלי הרשקוביץ20/05/2009כולל כמובן את איבר המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)